+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk

Frankrig

I Frankrig kan du opleve udsigten fra Eiffeltårnet og en tenniskamp ved French Open på Roland Garros. Du kan fornemme fortidens storhed i katedralen Notre-Dame og ”Le Grand Amour” ved Seine floden i Paris. En barnlig sjæl vil nyde en tur i Disneyland, og den nysgerrige vil få et kig ind i fremtiden i Futuroscope.

Rejser til Frankrig byder også på et varmt solbad ved det azurblå Middelhav i Nice eller en tur til de sneklædte alper. Vinsmagning hos en vinbonde i Alsace og østers og skaldyr i Bretagne. I Camargue kan du opleve flamingoer og Europas højeste tidevand.

Du kan søge inspiration på Louvres berømte museum og gyse i en af Maginots underjordiske bunkere. Du kan tage en shoppingtur på de populære, parisiske boulevarder, få designet din egen personlige parfume i Grasse og drikke Champagne i Moulin-Rouge Cabaret eller nyde en aften i luksus på Casino i Monaco.

Frankrig byder på skønne ferieoplevelser, hvor du kan få opfyldt alle dine ønsker og behov.

På vores website bruges cookies til, at huske dine indstillinger. statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved forsat brug af hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere