+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk

Hvem er vi ?

 HandiTours ApS er et rejsebureau, hvor vi har speciale og ekspertise i, at sammensætte rejser for individuelle rejsende eller familier, der har medlemmer med et fysisk eller psykisk handicap.

HandiTours er et webbaseret rejsebureau. Det er ikke muligt, at besøge os, men kontakt os på telefon 70 22 72 52, hvis du vil booke et skypemøde.

Rejsegarantifonden

HandiTours ApS er registreret i Rejsegarantifonden med rejsegaranti nr. 2650

Hvem er vi ?
Vores grundlægger og direktør, Christel Stejlborg, har mange års erfaring med i rygsækken. Som stifter af rejsebureauet, HandiTours, havde hun allerede inden en uddannelse som social- og sundhedsassistent og en akademi-merkonomuddannelse i ledelse. Hun har desuden rejst meget som handicaphjælper, været ansvarlig rejseleder, samt været Sales & Product Manager hos Profil Rejser i afdelingen for kørestolsvenlige rejser.

“Mine egne rejseerfaringer har lært mig, at man som funktionshæmmet skal være sikker på at købe et gennemprøvet og troværdigt produkt. Alt for mange gange har jeg oplevet, at de garanterede faciliteter for kørestolsbrugere ikke stod mål med virkeligheden”.
Christel Stejlborg 

Kørestolsbrugere har ofte oplevet, at kørestolene ikke kunne ikke komme over høje dørtrin, eller at der var et eller flere trin til receptionen eller restauranten. Busturene kunne være et mareridt, sengene for lave, dørene for smalle, og der var karbad i stedet for brusebad. Den ferie man havde glædet sig til blev fyldt med unødige bekymringer og forhindringer.

Med sådanne oplevelser i bagagen beslutter alt for mange at opgive udenlandsturen – det vil vi hos HandiTours gerne lave om på.

Hos HandiTours har vi personligt tjekket vores rejsemål, og ofte har vi haft en kørestolsbruger afsted som konsulent for, at afprøve destinationerne.

Vi vil kendes på at sælge den gode oplevelse – væk fra vante omgivelser, så du kan få fyldt ressourcebeholderen op med oplevelser fra en fremmed kultur og natur, spændende mad og i det hele taget oplevelser, som giver ny energi til din hverdag.

Vores mål er, at vores destinationer skal skabe glæde og energi til alle uanset race, køn, handicap og alder.

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi vil altid gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Lige som vi meget gerne vil høre fra dig efter rejsen, med forslag til endnu flere forbedringer eller med en lille rejsehistorie til glæde for andre, så de kan få mod til at turde begive sig ud på en rejse.

Vi tilbyder foredrag til foreninger, organisationer og institutioner, dog med minimum 25 deltager.

Vi udvikler hele tiden vores rejser på viden og erfaringer, og vi glæder os meget til at arrangere din næste rejse.

 

Telefontider:
Mandag10:00 - 16:00
Tirsdag10:00 - 16:00
Onsdag10:00 - 16:00
Torsdag10:00 - 16:00
Fredag10:00 - 14:00
LørdagLukket
SøndagLukket