+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

2711
 • Boston
 • USA
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

 Boston, her vil man hurtigt få en fornemmelse af kystbyen emmer af historie og den revolutionære ånd.
Byen er hovedstad i den amerikanske delstat Massachusetts og den største by i hele New England-området.

Man har ikke set Boston hvis man ikke har været i ”Little Italy” eller været til kamp med Red Sox på den billige langside.  I Boston tilbydes der også spektakulære oplevelser i Isabella Stewart Gardner – mesterværker som vises i kunstsamlerens palæ.  I Boston kan man komme på Hvalsafari. (Sæson: marts til november). Man kan også bare nyde den fantastiske natur eller køre vestpå til Niagara Falls.

Attraktioner der er værd, at se i Boston
Hval Safari – New England Aquarium – Cheers Sams Bar – U.S.S. Constitution –  Freedom Trail – En kamp med Red Sox – spis frokost i Little Italy – eller tag toget til New York.
Dette er blot et lille udsnit af attraktioner man kan fordrive tiden med i byen.

Boston Boston Boston

Vidste du at John F. Kennedy’s bibliotek ligger tæt ved University of Massachusetts syd for Boston Downtown. Her findes en kopi af det ovale værelse, som det så ud mens Kennedy sad ved skrivebordet i Det Hvide Hus.

Vores transfer fra lufthavnen er i handicapvenlig mini-van. Men der er også mulighed for at leje handicapvenlig bil, så man selv kan køre rundt.

Men vi kan også arrangere en chauffør til en skræddersyet rejse med evt. afstikker til New York eller Niagara Falls.

Hotelfakta

Hotellet:
 Alle vores hoteller er mellem 3*** og 5***** stjerner og hotellerne vi bruger ligge centralt og tilbyder lidt forskelligt. Så det er vigtigt vi kender til dine behov og ønsker, inden vi booker hotel og sender tilbud.

Hjælpemidler der kan lejes:

 • Aflastningsmadras
 • El-lift
 • Elektrisk kørestol
 • El-seng
 • El-scooter
 • Manuel kørestol
 • Rollator
 • Stålift
 • Toilet/badestol
 • Toiletforhøjer
 • Sengegalge
 • Sengehest
Udflugter

Boston Børnemuseum

Boston er bare gennemsyret af historie, og det berømte børnemuseum er ingen undtagelse. Museet er verdens næstældste Børnemuseum, og har undervist og engageret sig med børn siden 1913. Museets udstillinger og programmer er fokuseret på videnskab, kultur, sundhed, fitness og kunst og de lægger vægt på praktisk engagement og læring gennem erfaring, og anvender leg som et redskab til at sætte gang i børns iboende kreativitet, nysgerrighed og fantasi.
Museet er tilgængeligt for kørestolsbrugere. Der tilbydes et begrænset antal gratis børne- og voksenkørestole ved informationen. Høretelefoner er ligeledes tilgængelige ved informationen til alle forestillinger i KidStage Theater.

Boston Red Sox

Tag et besøg i Fenway Park, som er hjemsted for Boston Red Sox. Det er det ældste stadion i Major League Baseball, der har været hjemsted for “Crimson Hose” siden 1912.
Du kan tage en rundtur  på stadion, men for virkelig at få en fornemmelse for dette elskede Boston baseballhold, så køb billetter en til en kamp. Stadionet har kørestolsvenlige sæder, og til som dem der er  blinde eller har nedsat syn. Der er handicapvenlige toiletter, tæt på alle tilgængelige siddepladser. Assisterede lytteenheder (AIDS’er) er tilgængelige for fans, der kan være døve eller hørehæmmede.
AIDS er placeret på Fan Services Booths på Gates B og E. Depositum på ca.$ 20 som refunderes ved aflevering.
Fenway Park turen er fuldt tilgængelige og behøver ikke at være planlagt på forhånd.
Kontakt billetkontoret for yderligere information.
Parkering: Der er et begrænset antal offentlige tilgængelige parkeringspladser omkring Fenway Park. Forud for Red Sox baseball kamp. Så det kan være en god ide at arrangerer en transfer  eller tage det offentlige.

New England Akvarium

Udforsk pingvinernes hemmelige verden. Kom til New England Aquarium og lær alt om de elskede fugle, der flyver under vandet – pingviner! Der er mere end 80 fugle og tre forskellige arter i vores koloni. Med deres signatur waddles og festlige påklædning, er det fantastisk at se dem på deres ø territorier og  den fart de skyder gemme vandet i deres 150,00-gallon udstilling.

Du kan også besøge havskildpadder! Du vil genkende dem ved den brunlige røde farve på toppen af deres hoved og skal. Carolina vejer 68 kg, og Regummierede vejer 88 kg.

De Californiske søløver er hurtigere end nogen anden sæl eller søløve. De kan svømme med hastigheder på op til 40 km i timen. De kan foretage dybe dyk og være under vand i op til 10 minutter for at forfølge fisk, blæksprutter og skaldyr.

Skywalk Observatorium

Skywalk er New Englands eneste observatorium, der ligger på 50. etage i Prudential Center. En Skywalk tur tilbyder en betagende udsigt over Boston, Dreams of Freedom Museum og multimedieteater med Wings Over Boston. Hvis du vil have en enestående spiseoplevelse, kan du besøge restauranten Top of the Hub på 52. etage.

 

Freedom Trail

Freedom Trail er en 4 km lang rute, der tager besøgende forbi 16 historisk og betydningsfulde steder. Disse steder omfatter museer og kirkebygninger, kirker og gravpladser. For mere information om Freedom Trail og de seværdigheder langs ruten,  kan ses på den officielle hjemmeside på www.thefreedomtrail.org

Samuel Adams Bryggeri

I modsætning til hvad mange tror, om øl firmaet og Samuel Adams blev stedet grundlagt i 1984. Alligevel er bryggeriet blevet en attraktiv turistattraktion for besøgende i Boston. Der tilbydes ture, der varer en time mandag til lørdag, og som er tilgængelige for kørestolsbrugere. For mere information om turen og de tidspunkter, den tilbydes, se www.samueladams.com.

 

Niagara Falls

Hvis du overvejer at tage en biltur fra Boston til Niagara Falls, får du muligheden for at opleve den skønheden det nordøstlige USA kan tilbyde,  brug et par dage i Boston og tag så afsted på eventyr  til den amerikansk-canadiske grænse, for at se Niagara Falls.

Det er bestemt muligt at flyve ud af Boston til Niagara Falls, men ved at gøre det går du glip af de skove og byer, du kører forbi. Hvilket ville være at snyde sig selv lidt, så hvorfor ikke få en biltur ud af det? HandiTours kan være behjælpelig med kørestolsvenlig billeje så din tur bliver tilgængelig.

Den 750 km kørsel fra Boston til Niagara Falls vil tage dig lidt over 7 timer, hvis du ikke har planer om at stoppe overalt. Men ved at bryde turen op i 2 eller 3 dage  vil du få mulighed for stoppe og opleve kulturerne i de byer, du passerer undervejs.

Den bedste rute  til Niagara Falls fra Boston vil  være at følge I-90. Hvis du er interesseret i at besøge en nationalpark på vej og ikke har noget imod en lille omvej på en time, kan du køre via MA-2, før du rammer I-90.

Men bare rolig, den hurtigere rute har ikke mangel på steder at stoppe. Denne rute vil være bedre, hvis du er mere interesseret i kulturelle og historiske seværdigheder og foretrækker at bo i byer over nationalparker.

Boston - Niagara Falls

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Betalingsudflugter (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.