+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

2573
 • Los Angeles
 • USA
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

Los Angeles er en af de mest tilgængelige byer i verden. Så her er mulighederne mange 

At bruge en dag på Venice Beach eller Santa Monica Beach er en ægte amerikansk oplevelse. På strandpromenaden samles løbere, mennesker på rulleskøjter, cyklister og fodgængere her er mange oplevelser og en lang flad promenade som er let tilgængelig for kørestolsbrugerer.

Hollywood ligger i de berømte gader Sunset Boulevard og Santa Monica Boulevard. Det er her du finder Walk of Fame, hvor kendte skuespillere har sat sine håndaftryk i stjernerne på fortovet. Hvis du skal nyde en rigtig spektakulær udsigt over Hollywood skiltet og dele af byen, så skal du kører op ad Mulholland Drive, hvor du sikkert kan genkende udsigten fra mange film.

Hvis du håber på at se nogle af de kendte personer, så arrangeres der busudflugter til luksusvillaerne i Beverly Hills, hvor guiden udpeger de kendtes huse.

Hvis du elsker at shoppe, så skal du besøge Rodeo Drive, her kan du købe ind i nogle af verdens dyreste butikker eller bare ose og nyde stemningen. Næste alle butikker er kørestolsvenlige.

Lige udenfor Los Angeles findes der flere store forlystelsesparker, Disneyland, Universal Studios og Six Flags Magis Mountain. Som kørestolsbruger i parkerne komme man ofte hurtigt frem i køen hvilket kan være en fordel hvis man rammer parkerne i højsæsonen.

Vi kan naturligvis hjælpe med kørestolsvenlig transfer hvis man ikke selv vil bestille en vogn hvilket er muligt i Los Angeles. Der tilbydes regelmæssig service fra kl. 04.00 til midnat, syv dage om ugen. Envejsbillet er baseret på den afstand, du rejser med en maksimal billetpris på $ 3.50 (undtagen i Antelope og Santa Clarita Valleys). BEMÆRK: Adgang kan muligvis ikke transportere en kørestol eller mobilitetsenhed, der er større end 76 cm bred og 121 cm lang og vejer mere end 270kg.

Hotelfakta

Hotellet:
 Alle vores hoteller er mellem 3*** og 5***** stjerner og hotellerne vi bruger ligge centralt og tilbyder lidt forskelligt. Så det er vigtigt vi kender til dine behov og ønsker, inden vi booker hotel og sender tilbud. Det er meget normalt at hotel ophold ikke er inklusiv morgenmad. Så ønsker du dette skal vi vide det.
En god ide er også at oplyse os om dit budget til en sådan rejse da så meget bedre kan finde det rigtige tilbud første gang vi sender et oplæg. 

Hjælpemidler der kan lejes:

 • Aflastningsmadras
 • El-lift
 • Elektrisk kørestol
 • El-seng
 • El-scooter
 • Manuel kørestol
 • Rollator
 • Stålift
 • Toilet/badestol
 • Toiletforhøjer
 • Sengegalge
 • Sengehest
Udflugter

Universal Studios Hollywood

Mange af de verdensberømte forlystelser, shows, attraktioner, rulletrapper og parkeringsstrukturer er designet til komfortabelt så gæster i kørestole og andre handicap ket kan komme rundt. Der er indgange til gæster med handicap til alle attraktioner. Tegnsprogstolke er gratis tilgængelige med mindst en uges varsel. 

Der tilbydes en bus med kørestolslift til at transportere gæsterne fra bunden af Universal Hollywood Drive (ved siden af Lankershim Boulevard) til hotellerne CityWalk og forlystelsesparken. Der tilbydes transport til  gæster, der ikke kan navigere i rulletrapperne mellem forlystelsesparkens nedre parti og upper lot. Se dit studiekort for at finde transportsteder for lavere parti/øvre parti.

For fuldstændig information, downloade Rider’s Guide for Rider Sikkerhed og gæster med handicap eller afhente en trykt kopi på Guest Relations. kontoret. 

 

Los Angeles Zoo

Zoo’s Accessibility Information Map  angiver de forskellige typer terræn (flad / blid skråning / kuperet) fundet på forskellige steder i Zoo. Kortet bemærker også placeringen af shuttle stop. Der kan anmodes om en stor trykt version af tilgængelighedsinformationskortet i adgangsbilletvinduet eller i Zoo Administration Building Reception Desk (mandag-fredag) på dagen for dit besøg.

Selvom nogle kvaliteter er stejlere end andre, er LA Zoo tilgængelig for kørestolsbrugere. Manuelle og elektriske kørestole kan lejes på den internationale markedsplads (i og nær hovedindgangen til Zoo). Gæsterne kan ved billetvinduet Til optagelse anmode om, at kørestolen bringes til Zoo-indgangsporten. Der er et begrænset antal elektriske kørestole til rådighed så erleje efter først til mølle-princippet. Reservationer accepteres ikke. Zoo foreslår, at gæsterne ankommer så tæt som muligt på Zoo åbningstider (10 a.m.) for at sikre en elektrisk kørestol leje.

LA Zoo tilbyder safaritransport mod et tillægsgebyr. Bussen er ikke en guidet tur i udstillingerne, men det vil køre gæsterne til fem forskellige steder i hele Zoo. Gæsterne kan gå fra borde på hvert sted oggå tage den næste bus med deres billet. Safari-bussen er tilgængelig for kørestolsbrugere. Medarbejdere  hverken uddannet eller har tilladelse til at løfte gæster ind eller ud af kørestol.

 

Los Angeles Doggers

Tag ind og se en kamp det er virkeligt sjovt, noget helt andet end vores egen fodboldkampe. 

Dodger Stadium – Los Angeles Dodgers tilbyder en kørestolsvenlig shuttle, der køre fra de forskellige parkeringspladser til områderne nær indgangsportene. For at arrangere denne service, når du har parkeret, skal du ringe til Dodger Hotline på (323) 224-2611 for at få bussen sendt til din placering.

Der er handicapvenlige siddepladser overalt på stadion, undtagen på pavillonerne. Gæster, der bruger kørestole (eller andre mobilitetsenheder), men som foretrækker at sidde på ikke-tilgængelige siddepladser, kan tjekke ind og opbevare deres kørestols- eller anden mobilitetsenhed i bestemte områder. 

Westfield Century City

Westfield Century City er på to-niveau, 1,3 millioner kvadratmeter stort udendørs indkøbscenter i Century City kommercielle distrikt i Los Angeles, Californien. 

Westfield Century City – Handicapparkering ligger i nærheden af hovedindgangene i centrum. Se efter oplyste blå parkeringssymboler i parkeringsstrukturen, der peger mod de nærmeste tilgængelige pladser. Der er  adgangsramper og elevatorer til rådighed ved alle indgange.  Praktisk retningsbestemt skiltning er placeret i hele centeret, der angiver placeringer af elevatorer, toiletter, rulletrapper og udvendige ramper. Westfield personale er altid til rådighed for at hjælpe.

Der kan også rekvireres manuelle kørestole ved Concierge . Westfield Century City tilbyder gratis kørestole i op til tre timer. Kørestolene er afhængige af antalt.

 

Har du et ønske

Hvis du har købt en pakkerejse af os, og har et ønske om en udflugt eller en seværdighed vi ikke har nævnt her, så er du velkomme til at spørge om det er noget vi kan hjælpe med. 

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Betalingsudflugter (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.