+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk

Krydstogter – HandiCruise

Hvis du søger den ultimative ferie med mulighed for, at kombinere badeferie med udflugter i storbyer krydret med underholdning, eksotiske restauranter og mulighed for afslapning, så er et krydstogt noget for dig.

HandiTours er agent for alle de større krydstogtselskaber, og kan derfor tilbyde dig alverdens krydstogter til præcis den samme pris som krydstogtsselskaberne selv udbyder på deres egne hjemmesider. 

Det betyder, at du kan finde dit krydstogt på en anden hjemmeside end vores, og så kontakte os for et tilbud på præcis det krydstogt du gerne vil på. Så sørger vi for, at du får dit krydstogt til samme pris for en kørestolsvenlig kahyt, som du havde fået ved direkte booking hos krydstogtselskabet.

Vi kalder konceptet HandiCruise og har derfor vores mest populære destinationer på vores egen hjemmeside, som du kan booke eller lade dig inspirere af.

Hvis der ikke er et krydstogt på vores side du er interesseret i, så kig på krydstogtselskabernes egne hjemmesider og lad os høre fra dig. Så skal vi nok sørge for, at du kommer trygt på dit drømmekrydstogt med planlægning af alt vedr. lufthavns assistance, transfer og hjælpemidler.