+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk

Portugal

I Portugal gør de kølige vinde fra Atlanterhavet og de varme briser fra syd det til et klima, der gør landet til et ideelt rejsemål året rundt, især for kørestolsbrugere og hele året rundet. Portugal, kendt for sine glitrende blå strande, perfekte surfsteder som man kan se fra land og dybdegående kultur, åbner også døren til en verden af fantastisk mad og vin.

De karakteristiske kyster og kunstneriske arkitektur gør Portugal til et visuelt fortryllende sted, mens de rimelige priser gør det attraktivt for rejsende med alle slags budgetter. For kørestolsbrugere er landets mere overskuelige størrelse en fordel, hvilket gør det lettere at udforske hvert sted grundigt, selv hvis du har flere destinationer på din rejseplan.

Portugal byder ikke kun på en rig kulturel oplevelse, men også på en gastronomisk rejse. Tag på opdagelse i lokale markeder for at udforske spændende madoplevelser, og prøv de fortryllende vine, som landet er kendt for. Rejsende vil finde, at Portugal ikke kun er et sted at besøge, men en destination, der vækker nysgerrighed på alt fra mad og vin til kulturel arv og arkitektur, og dette gælder især for dem, som vil andet end at ligge ved poolen.