+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk

Grækenland

Grækenland byder på det hele – oplev det kosmopolitiske liv på Mykonos, følelsen af ensomhed og fred ved Meteora eller det magiske og storslåede Delphi. Kreta byder på rå bakketoppe, mens foråret bringer en frodighed af vilde blomster med sig. Du finder også moderne kunst og en levende musikscene overalt i Grækenland.

De græske øer er lige så mange, som de er forskellige, men alle er kendetegnet ved grækernes hjertevarme samt det solrige og varme klima. Landskaberne findes ikke smukkere med sølvgrå oliventræer, duftende appelsinlunde, ravgule strande, turkisblå laguner og kridhvide huse. Her er kultur, shopping og talrige udflugtsmuligheder. Kreta har naturlig aircondition: den svale vind fra nord gør selv de hedeste dage friske. Øens sydlige del ligger på højde med Casablanca på Afrikas vestkyst. Kreta rummer så mange facetter, at det nemt kunne være et land ifølge de stolte kretanere.

I Grækenland er det ikke lige så normalt med lift til pool som det er i andre lande, men til gengæld finder du mange strand med strand badestol. Se link