+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

677
 • Vietnam – 12 dages rundrejse
 • Vietnam
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

 Vietnam består af et væld af uforglemmelige oplevelser man ikke finder andre steder i verden. Man kan nyde de surrealistiske kalkstens-øer i Halong Bay bugten, blive fortryllet af atmosfæren i Hanoi eller fordybe sig i både kulturelle og historiske oplevelser.

Vietnam har en kompleks historie, hvor de gamle templer i nord viser kinesisk indflydelse og  templerne i syd hinduistisk oprindelse. De store brede boulevarder og statbygninger i Hanoi minder en om den franske kolonitid i den moderne by, hvor skyskrabere også sætter sit præg på byen. Tager man ud på landet, så får man det autentiske Vietnam helt ind under huden.

Maden i Vietnam er absolut en værdig konkurrent til Thai køkkenet, hvor lokale krydret retter kan nydes med den lokale risvin. Det er absolut en oplevelse man ikke må snyde sig selv for.

Vores rundrejser er baseret på, at man er kørestolbruger eller har en nedsat mobilitet (Rollator). Vi glæder os til at være din partner til, at planlægge din næste rejse til Vietnam, som bliver en rejse rig på opdagelser og storslået oplevelser. Her har du din egen guide og chauffør under hele rejsen, og som er trænet i at hjælpe vores gæster med nedsat mobilitet. HandiTours er det første rejsebureau for kørestolsbrugere der tilbyder Vietnam som destination.

Hotel oplysninger:
Alle hoteller under turen vil være i 3, 4 og 5* stjerne kategori afhængigt af, hvad man bestiller. Alle hoteller, seværdigheder og restauranter i vores rundrejser er beset af vores lokale repræsentant for HandiTours for, at sikre optimal tilgængelighed under rejsen.

Rundrejse

 Vores rundrejse er nøje planlagt i samarbejde med vores lokale repræsentant for HandiTours i Vietnam. Rundrejsen er baseret på, at tilgængelighed og oplevelser har første prioritet.

• Alle besøg og og udflugter er kørestolsvenlige.
• Handicapvenlige hoteller er centralt beliggende i byerne.
• Transfer/transport er velegnet til manuelle kørestole.
• Rejseplanen kan justeres efter ønsker og behov.
• Der er 2 indenrigsflyvninger i Vietnam (skal tilkøbes særskilt)
• Der er et moderat tempo under udflugterne.

DAG 1: Ankomst til Hanoi

Velkommen til Hanoi. Du bliver mødt af din chauffør og guide der vil transportere dig til hotellet.

Afhængigt af dit ankomsttidspunkt, så tager vi på udflugt, hvor eftermiddagen bruges til en guided introduktion til hovedstaden, hvor vi besøger  det historiske kvarter i Hanoi, der ligger omkring Hoan Kiem-søen, også kaldet “The Returned Sword”.

Her kan du nyde en gåtur det lille Ngoc Son tempel. Udflugten forsætter til den nordlige del, hvor hver gade kaldet “Hang” har specialiseret sig i et håndværk: Hang af sølvsmede, Hang af kokosmåtter, Hang af slik, Hang af metalarbejdere .

Overnatning i Hanoi.

DAG 2: Hanoi

 Morgenmad på hotellet.

Vi starter på det etnologiske museum, hvor man får et indgående indblik i Vietnams traditioner og vaner.

Frokosten er på egen hånd, men der mulighed , at benytte restauranten på Etnologimuseet.

Om eftermiddagen besøger vi det imponererende mauseleum, hvor nationens fader Ho Chi Minh ligger.  Vi besøger også det historisk buddhistiske tempel  “One Pilar Pagoda”.

Der er tid til, at slappe af på hotellet inden vi tager til centrum i Hanoi for, at se et vanddukketeater. Man må ikke være denne oplevelse foruden, da det er en traditionel teaterform der typisk omhandler de glæder og sorger man går igennem livet i Vietnam. Det hele foregår på Bong Sen teatret der har dukkeforstillinger hver aften.

Overnatning i Hanoi.

Vietnam

DAG 3: Hanoi – Dry Halong

Morgenmaden på hotellet.

Bare 2 timers kørsel fra Hanoi, ligger den “tørre Halong-bugt”, mindre turistet end den maritime, her tilbydes et fantastisk landskab af kalkstensbjerge: en af de mest spektakulære scener i Vietnam væk fra folkemængden.

Besøg det fantastiske tempel Hoa Lu, et af de første kejserlige steder i Vietnam.

Fortsæt turen til den charmerende lille landsby Tam Coc, hvor du finder hyggelige lokale restauranter til frokost (din guide vil anbefale dig en god med tilgængelige toiletter).

Efter frokost gå en fantastisk tur blandt de frodige rismarker og majestætiske kalkstensbjerge. Tag dit kamera og al den tid, du har brug for, for at nyde landskabet.

Overnatning i Ninh Binh.

vietnam

DAG 4: Halong – Hanoi – Hue

Morgenmad på dit hotel.

Tag dig tid til at nyde omgivelserne omkring dit hotel i morgen.

Kør tilbage til Hanoi og kør direkte til lufthavnen. Fly til det centrale Vietnam: Hue.

Din guide og din chauffør vil være i lufthavnen for at byde dig velkommen.

Overførsel til dit hotel og tid til at friske dig op. Dit hotel har en ideel beliggenhed i byens centrum, og dit vindue har udsigt over Parfume-floden.

Guidet introduktion til byen.

Overnatning i Hue.

DAG 5: Hue

Morgenmad på dit hotel.

Start med Dong Ba-markedet, beliggende langs Parfume-floden: hyggelige boder med frugt og grøntsager, lokale krydderier…

Fortsæt til byens højdepunkt, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste: den kejserlige citadel, der er bygget på en lignende plan som Den Forbudte By i Beijing. Gå en tur i parken omkring den kejserlige by og besøg pavillonerne samt de mange gårde (pavillonerne er ikke tilgængelige indendørs med kørestole, men da de er åbne, kan du stadig se meget under dette besøg).

Besøg Thien Mu-pagoden, som er det højeste religiøse bygningsværk i Vietnam med udsigt over Parfume-floden.

Tilbage til dit hotel for at friske dig op, inden du tager på en eftermiddagsudflugt.

Hue’s landskab er et af de smukkeste i hele landet: frodige rismarker og talrige templer tilbyder en fantastisk udsigt.

Kort køretur til en gammel japansk overdækket bro beliggende langt ude på landet. Tag dig tid til at vandre på stierne langs rismarkerne for at tage fantastiske billeder og nyde den fantastiske atmosfære.

Overnatning i Hue.

 

DAG 6: Hue - Hoi An

Morgenmad på hotellet.

Brug formiddagen i Hue

Efter udtjekning, tag I sydpå mod Hoi An.

Tjek ind på dit hotel. Hotellet er ideelt beliggende ved en af ​​indgangene til den bilfri gamle bydel.

Guidet introduktion tur til den gamle bydel: Gå gennem den gamle bydel i Hoi An med din guide, så du kan finde vej og opdage alle de fantastiske steder, hvor du nemt kan gå selv om aftenen.

Hoi An er det drømte sted at slentre og shoppe. Optaget på UNESCOs verdensarvsliste er den gamle bydel i Hoi An helt bilfri.

Overnatning i Hoi An.

DAG 7: Hoi An

Morgenmad på hotellet.

Landskabet omkring Hoi An forbliver ret autentisk. Det er kun en 10-minutters kørsel fra dit hotel, før du når den landlige landsby Tra Que, der ligger langs en lille kanal.

Din guide vil introducere dig til landsbyens historie, men også til det landbrugsmæssige aktivitet i dette område, hvor alt arbejde stadig udføres manuelt takket være gamle teknikker.

Tag en gåtur på stierne langs plantagefelterne og fortsæt derefter til hr. Phuocs hus, hvor du vil se en madlavningsdemonstration og deltage i at lave din egen frokost. Nyd at smage de lokale specialiteter såsom “Tam Huu”-ruller eller “ban Xeo”-pandekager.

Frokost efter madlavningsdemonstrationen.

Tilbage til hotellet for lidt hvile eller tag direkte til den gamle bydel for at fortsætte med at udforske byen med din guide.

Overnatning i Hoi An.

DAG 8: Hoi An

Morgenmad på hotellet.

Fuld dag fri til at nyde Hoi Ans gamle by, dens bilfri gader, mange restauranter og shopping butikker!

Overnatning i Hoi An.

DAG 9: Hoi An - Danang - Saigon

Morgenmad på hotellet.

Transport til Danang lufthavn og fly til Saigon.
Ved ankomsten til Saigon mødes du med din lokale guide og transporteres til dit hotel.

Frokost i eget tempo (foreslås at spise frokost i lufthavnen, mens du venter på dit fly skal afgå).

Kaldt Ho Chi Minh City eller Saigon, er Vietnams økonomiske hovedstad her, og man kan mærke det: trendy unge, overfyldt trafik af scootere, luksus butikker!

Eftermiddagen vil blive dedikeret til besøg i byens arkitektoniske højdepunkter: Notre Dame-katedralen bygget med franske rosa mursten, Centralpostkontoret designet af den berømte franske arkitekt Gustave Eiffel, Genforeningspaladset, også kaldet Uafhængighedspaladset … og ikke at forglemme en behagelig pause i parken, i skyggen af træerne, for at smage en lokal favorit: “cà phê sữa đá”, en stærk robusta-kaffe, iskold og sødet med kondenseret mælk: du skal prøve det, det er overraskende lækkert!

Overnatning i Saigon.

DAG 10: Saigon

Morgenmad på hotellet.

Godmorgen, Saigon! Vietnameserne vågner tidligt for at nyde morgenens friske luft.

Tag en tur til blomstermarkedet “Ho Thi Ky” for at glæde dig over dette smukke syn og duften af fotogene tropiske blomster. Fortsæt til en frodig park, hvor lokale kan lide at dyrke en graciøs kunst: Tai Chi.

Fortsæt til det meget interessante Krigsmindemuseum for at lære mere om konflikten med USA baseret på vietnamesisk synspunkt.

Tilbage til hotellet for lidt hvile.

Eftermiddagen til at udforske det centrale marked; det er et ideelt sted at købe souvenirs med hjem.

Overnatning i Saigon.

Dag 11 Saigon – Mekong Delta - Saigon

Morgenmad på hotellet.

Endeløse rismarker, masser af små kanaler med traditionelle færger, frodige frugtplantager: en hel dag blandt dette farverige landskab og engagerede lokale.

I dag besøger du det meget dynamiske lille marked i Cai Be. Dette marked ligger langs hele Mekong-floden og tilbyder et stort udvalg af lokalt producerede produkter: masser af frugter, grøntsager, men også al den fisk og skaller, der produceres i Mekong-floden. Fra markedsbredden kan du se bådene, der leverer varerne.

Efter besøget på markedet fortsætter du til en lokal fabrik, hvor der laves kokosnødde-karameller, pop-ris og likør.

Frokost på en restaurant langs floden.

Denne eftermiddag tager du færgen for en kort tur til en ø. Tag en lille tur rundt i det stille og frodige landskab for at opleve livsstilen på Mekong-flodens land.

Tilbage til Saigon sidst på eftermiddagen efter en fantastisk dag væk fra byen.

Overnatning i Saigon.

Dag 12 - Hjemrejse

Morgenmad på hotellet.

Dagen er fri indtil din afrejsetid til lufthavnen for dit internationale fly. Der er mulighed for at arrangere besøg på den dag, når vi kender dit flytidsplan.

Kør til lufthavnen til dit fly. Det er tid til at sige farvel.

Der er mulighed for en rejseforlængelse til Siem Reap for at nyde Angkor-tempelkomplekset.

Priser

 Priser:
Priserne er angivet nedenfor. Priserne er altid pr. person og baseret på 2 personer i et delt dobbeltværelse (Kørestolsvenlig) fra 15995,- kr. pr. person 

Inkluderet i prisen:
• Transfer som beskrevet i programmerne (Kørestolsvenlig)
• Hotelophold inkl. tidlig check ind og send check ud
• Måltider som beskrevet i rundrejse programmerne.
• Engelsktalende guider ved alle besøg
• Entré og indgange til diverse seværdigheder som beskrevet i programmerne.

Ikke inklusiv i grundpakken:
• Internationale fly
• Indenrigsfly
• Drikkepenge
• Afbestillings- og rejseforsikring
• Hjælpemidler

Bemærkninger:
Vi anbefaler, at disse rejser gennemføres i manuel kørestol.

 

 

Transfer

 • Vi benytter klassiske biler til denne type rejse og det forventtes at kunder i manuel kørestol kan forflytte sig til almindeligt bilsæde.
 • Er du fast el-kørestolsbruger kan dette godt arrangeres men prisen bliver noget anderledes og vi skal også være sidder på at din el-kørestol er lille nok til at komme med indrids fly.  

 

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Udflugter
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.