+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

7780
 • New Yrok
 • USA
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

 New York – Oplev The Big Apple i kørestol:

New York er ikke bare en by. Men en farverig by fyldt med spændende subkulturer, hvor kvartererne varierer og de grønne parker flyder, som oaser midt i byen der er kendt for de store seværdigheder, som vi alle kender fra film og tv. New York skal opleves af en selv, da fortællinger og billeder på Facebook ikke kan gøre arbejdet alene.

HandiTours har en meget pålidelig samarbejdspartner, som hjælper os med alle vores bookinger til New York. De arbejder med tilgængeligheden i New York i et tæt samarbejde med byens  attraktioner, aktiviteter, indkvarteringer og tjenester der er tilgængelige for mennesker med handicap.

Der er ansat en kommissær fra borgmesterens kontor for handicappede. Som udtaler “Jeg ved, at turisme er en vigtig industri for New York City. Rejsende med  handicap der kommer til New York kræver præcise oplysninger om funktioner til handicappede, information om vores mange turistattraktioner, kulturelle aktiviteter, overnatningsmuligheder, restauranter og transport ressourcer. Dette er ikke blot en bekvemmelighed, men også en nødvendighed.”

Vi tilbyder 24/7 hjælp til vores kunder i USA ( via lokal samarbejdspartner )

Hotelfakta

Hotellet:
 Alle vores hoteller er mellem 3*** og 5***** stjerner og hotellerne vi bruger ligge centralt og tilbyder lidt forskelligt. Så det er vigtigt vi kender til dine behov og ønsker, inden vi booker hotel og sender tilbud. 

Hotelværelserne i New York er ofte meget små, også de kørestolsvenlige, da m2 prisen i New York er meget høj og derfor skal alt plads udnyttes. det betyder at hvis man lejer hjælpemidler vil pladsen på værelset ofte være væsentlig reduceret da de ikke har mulighed for at fjerne møbler. 

Det er meget normalt at hotel ophold ikke er inklusiv morgenmad. Så ønsker du dette skal vi vide det.
En god ide er også at oplyse os om dit budget til en sådan rejse da så meget bedre kan finde det rigtige tilbud første gang vi sender et oplæg. Men man skal forvente en pris pr. person for en uge fra 25.000 til 35.000 kr. 

Hjælpemidler der kan lejes:

 • Aflastningsmadras
 • El-lift
 • Elektrisk kørestol
 • El-scooter
 • Manuel kørestol
 • Rollator
 • Stålift
 • Toilet/badestol
 • Toiletforhøjer
Udflugter

The Empire State Building

Stå på toppen af verden med et besøg i Empire State Building. Den ikoniske bygning er så stor, at den har sit eget postnummer (10118) og tilbyder udstillinger, to observationsdæk, butikker og restauranter. Nyd den utrolige udsigt eller rekonstruer din yndlingsfilm øjeblik fra en af de film bygningen har medvirket i (“King Kong”, “An Affair to Remember” eller “Sleepless i Seattle” blandt mange). Empire State Building er tilgængelig for kørestolsbrugere. Der er handicapvenlige toiletter på observatoriet på 86. etage, som også har sænket udsigtsvægge og kikkert. For besøgende, der bruger kørestol, er den tilgængelige indgang på 34th St. åben mandag-fredag til kl. 18.00. Brug hovedindgangen på alle andre tidspunkter. Servicehunde er tilladt i hele bygningen.  Klik her  for at finde ud af mere. Et godt råd: besød Empire State Building først på dagen. Den mindst travle tid er at besøge er mellem kl. 08.00 og 11.00.

Rockefeller Center

Der er butikker og restauranter i massevis i Rockefeller Center, hvilket gør det til et velkomment stop på en dagstur gennem New York. Hvis du er besøgende om vinteren, kan du nyde synet af skøjtende gæster, på verdens mest berømte skøjtebane (et særligt smukt syn, når solen går ned, og lysene tændes). Hvis du har tid, kan du tage en guidet tur i bygningen. Uanset årstiden, så gå op til toppen af klippen  og nyd udsigten fra 70 etager oppe.
Rockefeller Center eller Top of the Rock som det også kaldes er tilgængelige for kørestolsbrugere. Alle indgange er tilgængelige, med automatiske døre som placeret ved hovedindgangen på 50th Street mellem 5th og 6th Avenues. Der findes toiletter på Toppen af klippen som er kørestolsvenlige . Guider på Rockefeller Center Tours vil lede turen gennem kørestolsvenlige ruter og med en passende hastighed. Trykte udskrifter for alle de kortfilm, der spilles under Top of the Rock-oplevelsen, er tilgængelige. Servicehunde er velkomne.

Klik her  for at finde ud af mere.
Et godt råd: Køb en billet på forhånd for at undgå at vente på at gå op til toppen af klippen.

Ellis Island og Frihedsgudinden

Tag et skridt tilbage i fortiden og lær om de mere end 12 millioner indvandrere, der kom ind i USA gennem Ellis Island (også kendt som Island of Hope and Tears) mellem 1892 og 1924.

Når du er færdig med fortiden, så kom helt tæt på Frihedsgudinden, verdens mest ikoniske statue. Den eneste måde at nå både Ellis Island og Frihedsgudinden er med færge som er kørestolsvenlig. Personalet yder assistance på færgegange. Et begrænset antal gratis kørestole kan lånes efter først til mølle-princippet på både Liberty- og Ellisøerne. Kørestolsadgang til Frihedsgudinden er tilgængelig, hvorfra den tilgængelige elevator stopper i toppen af piedestalen. Det indre af piedestalen er tilgængeligt for kørestolsbrugere, men det udendørs observationsdæk og balkon er ikke. Der kan arrangeres amerikanske tegnsprogsfortolkningsture. 

Klik her  for at finde ud af mere.
Et godt råd: Besøg toilettet før du går ombord da toiletterne på de små færger ikke er kørestolsvenlige  

High Line Park

Gå i højer side af sporene med et besøg i High Line park – en 1,5 km lang park bygget på den gamle West Side Line jernbane. Den engang affældige togbane er blevet omdannet til en moderne, lineær offentlig park, der løber fra Gansevoort Street i Meatpacking District til West 34th Street, mellem 10th og 12th Avenues.
Her kan du nyde udsigten, og komme tæt på naturen, og tag et øjeblik eller to og slappe af væk fra byens stress og jag. High Line er fuldt tilgængelig for kørestolsbrugere med elevatoradgang på Gansevoort, 14th Street, 16th Street, 23rd Street, 30th Street og rampeadgang på 34th og 12th Street. Der er toiletter, der er tilgængelige for kørestolsbrugere, på Gansevoort Street og 16th Street. Designfunktioner, såsom picnicborde med “skræl op”, Rail Track Walks og Beams-legefunktionen er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Klik her  for at finde ud af mere. Top Tip: Hvis du besøger i foråret eller sommeren, tage en gratis rundvisning i High Line for at få en insidere perspektiv på parkens historie, design og landskab. Turene finder sted to gange om ugen om tirsdagen kl. 18.30 og lørdage kl. 10 mellem maj og oktober

 

9/11 Memorial

9/11 Mindesmærket er et af New Yorks nyeste, men mest overbevisende steder. Mindesmærket består af et museum som fokuserer på historien om, hvad der skete den 11. september 2001, og mindes dem, der døde i både 9/11-angrebene og bombningen af World Trade Center i 1993. Mindesmærket og museet er fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere. Manuelle kørestole kan lånes gratis efter først til mølle-princippet.

Klik her  for at finde ud af mere. Et godt råd: Den historiske udstilling er muligvis ikke passende for besøgende under 10 år.

Madison Square Garden

Du behøver ikke at være sportsfan for at nyde et besøg i Madison Square Garden (MSG). Denne multi-purpose indendørs arena er hjemsted for New Rangers (National Hockey League), New York Knicks (NBA) og har singer-songwriter Billy Joel som sin hjemmehørende musiker.
Oplev en kamp eller en koncert eller tag på en rundvisning på dette gigantiske stadion og tjek eksklusive VIP-områder, udforske omklædningsrummene og se arenaen som aldrig før.
MSG-turen er fuldt tilgængelig for kørestolsbrugere. 

Klik her hvis i vil vide mere om billetter: All Access Tour-billetter online 

 

 

Niagara Falls

Hvis du overvejer at tage en biltur fra New York til Niagara Falls, får du muligheden for at opleve den skønheden det nordøstlige USA kan tilbyde,  brug et par dage i New York og tag så afsted på eventyr  til den amerikansk-canadiske grænse, for at se Niagara Falls.

Det er bestemt muligt at flyve ud af New York til Niagara Falls, men ved at gøre det går du glip af de skove og byer, du kører forbi. Hvilket ville være at snyde sig selv lidt, så hvorfor ikke få en biltur ud af det? HandiTours kan være behjælpelig med kørestolsvenlig billeje så din tur bliver tilgængelig.

Den 660 km kørsel fra New York til Niagara Falls vil tage dig lidt over 6 timer, hvis du ikke har planer om at stoppe overalt. Men ved at bryde turen op i 2 eller 3 dage  vil du få mulighed for stoppe og opleve kulturerne i de byer, du passerer undervejs.

Den bedste rute  til Niagara Falls fra Boston vil  være at følge I-81 N og I-90 W. Hvis du er interesseret i at besøge en nationalpark på vej og ikke har noget imod en lille omvej på en time, kan du køre via MA-2, før du rammer I-90.

Men bare rolig, den hurtigere rute har ikke mangel på steder at stoppe. Denne rute vil være bedre, hvis du er mere interesseret i kulturelle og historiske seværdigheder og foretrækker at bo i byer over nationalparker.

New York . Niagara Falls

 

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Betalingsudflugter (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.