+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

1168
 • Loire Vally
 • Frankrig
 • ⭐⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

Loire Valley Frankrig – En Idyllisk Oase for Din Kør Selv-ferie
Når du drømmer om den perfekte kør selv-ferie, er Loire Valley i Frankrig som bare ligger 2 ½ times kørsel sydvest fra Paris et sted, der bør stå øverst på din liste. Dette maleriske område er kendt for sin betagende skønhed, charmerende landsbyer og en overflod af historie og kultur. Loire Valley er en skattekiste af oplevelser, der venter på at blive udforsket, og den bedste måde at gøre det på er ved at tage styringen selv og køre gennem dalens snoede veje.

Enestående Natur
Loire Valley er berømt for sin enestående natur. Dalen er hjemsted for nogle af Frankrigs mest fortryllende landskaber. De imponerende kalkstensklipper, der stiger majestætisk op fra floden Loire, er en fantastisk udsigt. Denne naturskønhed er også indrammet af frodige skove og betagende vinmarker, der skaber en uforglemmelig kulisse for din kør selv-ferie.

Charmerende Landsbyer
Loire Valley er spækket med charmerende landsbyer, der ser ud, som om de er blevet taget ud af et eventyr. Besøg steder som Amboise, Chinon, og Villandry for at opleve ægte fransk landlige skønhed. Her finder du brostensbelagte gader, gamle bindingsværkshuse og farverige markeder, hvor du kan smage på lokale delikatesser og vin. Hver landsby har sin egen unikke karakter og historie, der vil berige din kør selv-ferie.

Historie og Kultur
Historien og kulturen i Loire Valley er dybt forankret i dalens dna. Dalen er hjemsted for utallige slotte og paladser, der vidner om Frankrigs imponerende fortid. Besøg Château de Chambord, Château Royal D´Amboise og Le Bois Des Chambres for at komme tæt på den kongelige arv, der engang prægede området. Du kan også udforske de utallige museer og kulturelle institutioner, der giver dig indblik i regionens historie og kunstneriske arv.

Vinsmagning og Kulinariske Oplevelser
For de, der elsker vin og god mad, er Loire Valley en sand skat. Dalen er berømt for sin vinproduktion, især hvidvinene fra Sauvignon Blanc og Chenin Blanc-druerne. Tag på vinsmagningsture i de lokale vingårde og prøv nogle af de bedste vine, Frankrig har at byde på. Og når sulten melder sig, kan du nyde autentiske franske retter på de hyggelige restauranter og bistroer spredt rundt om i dalen.

Loire Valley er en drømmedestination for enhver, der ønsker at opleve det bedste, Frankrig har at byde på. En kør selv-ferie i denne fortryllende dal vil give dig mulighed for at udforske dens skatte i dit eget tempo og skabe de gode minder. Så gør dig klar til at tage på en uforglemmelig rejse gennem Loire Valley, hvor eventyr og charme mødes på de snoede veje.

Hotelfakta

Alle de hoteller vi benytter os af i Lorie Vally har kørestolsvenlige værelser. Men der kan være stor forskel og vi skræddersyer rejsen efter dine ønsker og behov. Du har mulig for at bo i en hytte i skoven, på hotel i en slotpark, i små byer med med de hyggelige gader og på landet hvor der oser af natur. 

Så derfor er det vigtigt for os at vide om du sidder i manuel eller el-kørestol og vi kender dine mål på kørestolen.

Så hvis du ønsker at rejse til Lorie skal du gøre et lille stykke hjemmearbejde inden vi kan sende tilbud. Så vi er sikker på at det er det rigtige tilbud første gang. 

Udflugter

Småkagefabrik Chambord

Bageri – Chambord

EN RÆKKE VELSMAKENDE SMÅKAGE
I over 40 år har bageriet i Chambord, beliggende i Maslives ved portene til Château de Chambord, forpligtet sig til at tilbyde dig lækre opskrifter på småkager, der er fremstillet af omhyggeligt udvalgte ingredienser samt et udvalg af de bedste lokale produkter, regionale vine og gaveæsker, alt imens de respekterer den gamle bagetradition.

Her kan du se produktionen, få historien bag og smage på varen inden du fylder indkøbsnettet op med velsmagende småkager. 

Vinsmagning

Økologisk Chinon-vin – Pascal Lambert

De druesorter, der anvendes på godset, er Cabernet Franc for rød- og rosévinene og Chenin for hvidvinene.

I hjertet af Lorie

Godset dyrker 18 ha vinstokke i Cravant, les Coteaux og Chinon.

Biodynamik

Biodynamik er altid ivrig efter at respektere identiteten af de forskellige terroirs så meget som muligt, og er den ideelle dyrkningspraksis for at skabe harmoni mellem planten, dens jord og dens miljø.

Domaine du Moribot - Trøffel

The Domaine du Moribot

Femten hektar mark og trøfler, restauranten Les Jardiniers og dens 5000 m2 køkkenhave, bærmarken, buketblomstermarken, den store frugtplantage, bistaderne, trøffelstien, lynghytten og trøffelakademiet.
her finder du også kørestolsvenlig toilet. 

Loisirs Loire Valley

En forlystelsespark midt i naturen for store og små
Uanset om du kommer for en dag, en weekend eller en uge, tilbyder Loisirs Loire-dalen aktiviteter i hjertet af naturen, så alle kan have det sjovt i forlystelsesparken.

Et øjeblik i hjertet af naturen.

Udnyt vores park til en picnic under træerne eller en fødselsdagssnack. For de modigste venter et eventyr i træerne, derefter mindre akrobatisk, barfodet sti for dem som elskere mere jordnære fornemmelser. Uanset om du er nybegynder eller eventyrer, er der helt sikkert en aktivitet for dig.

Chambord slot

Placeret på den første liste over historiske monumenter i Frankrig siden 1840, UNESCOs verdensarvsliste siden 1981, er Chambord en af renæssancens mest fantastiske konstruktioner.

Langt fra at være et boligpalads eller en jagthytte legemliggør Chambord en sand utopi: et strålende kunstværk, der ikke er færdig med at afsløre alle sine hemmeligheder. OBS man skal dog som kørestolsbruger være forberedt på at det kun er stue etagen som er tilgængelig. Men man kan se slottet på en iPad som man får ved indgangen. 

Haven er utrolig stor og meget smuk, Det er mere end 20 år siden, Frankrig har oplevet et haverestaureringsprojekt af en sådan størrelse med mere end 600 træer, 800 buske, 200 roser, 15.250 planter, der afgrænser grænserne eller 18.874 m² græsplæner. Dette lynprojekt begyndte i august 2016 og blev afsluttet fem måneder senere og åbnet for offentligheden den 20. marts 2017.

Château du Rivau - Slot

I hjertet af naturen udvikler vores fortryllede haver sig med årstiderne. De vil overraske dig med deres sans for humor og kunstsamlinger. En gåtur til Château du Rivau er en drømmeagtig rejse, der starter fra historie og natur for at vække dine sanser.

Domaine du Rivau ligger ihjertet afTouraine-landskabet og anvender principperne om bæredygtig udvikling med en økologisk køkkenhave, en butik, et hotel og to locavore-restauranter.

Château du Rivau blev bygget i middelalderen og renæssancen og er omgivet af grønne områder i en seks hektar stor park, der er klassificeret som en bemærkelsesværdig have siden 2003, hvor ånden fra det vidunderlige kære til middelalderen ånder gennem femten temahaver.

Et sandt friluftsmuseum, denne park, designet siden 1995 af Patricia Laigneau, fremkalder middelalderlige parker, hvor overraskende skulpturer rimede høvisk kærlighed og overraskelser. I dag kalder værker af kendte samtidskunstnere ud til den besøgende ved svinget i vejen. Wonder, en ingrediens i middelalderlige parker, genbesøges og tager fat med ironi og poesi af symboler fra fantasien af fortællinger og legender.
Selve slottet er ikke kørestolsvenligt men haven er en fornøjelse 

Amboise-slot

Kongelige Amboise-slot
Forestil dig et palads på en udspringende klippe over Loire, og forestil dig de hængende haver mellem himmel og jord… Amboise var en af de franske kongers foretrukne steder, da de omformede deres land under renæssancen. Anne de Bretagne, François Ier eller Léonard de Vinci (begravet i slotets kapel) er velkendte ansigter her, som vi genopdager gennem HistoPad. Et levende slot åbent for naturen, en oase af fred for mere end 90 fuglearter, Amboise tilbyder også en 360 ° udsigt over landskaber, der er opført som verdensarv af UNESCO.

Château de Chenonceau - Slot

Château de Chenonceau er en historie præget af en næsten uafbrudt række af kvinder, der har opført, udsmykket, beskyttet, restaureret og reddet det. Det første château var et middelalderligt slot fra det 12. og 13. århundrede, hvor kun donjonen, Tour des Marques, stadig står tilbage. Châteauet i sin nuværende form blev opført mellem 1513 og 1517 af Thomas Bohier og frem for alt hans hustru, Catherine Briçonnet.

Châteauet i sin nuværende form blev opført mellem 1513 og 1517 af Thomas Bohier og frem for alt hans hustru, Catherine Briçonnet.

Chateau Cheverny - Slot

DE 6 HAVER I CHEVERNY

Oplev de 6 temahaver i Château de Cheverny, der vil fortrylle dit besøg på ejendommen. Den sjette, en frugtplantage i fransk stil kaldet “den søde have”, den blev oprettet i efteråret 2020.

Disse haver skifter med årstiderne og er konstant prydet med nye farver, samtidig med at de kombinerer tradition, modernitet og kreativitet. 

Selve slotte er ikke kørestolsvenligt men det er resten af parken og dens aktiviteter. 
Oplev Tintin museum eller besøg de mere en 100 jagthunde.  

Domaine de Chaumont-sur-Loire - Slot

THE DOMAINE DE CHAUMONT-SUR-LOIRE

Domaine de Chaumont-sur-Loire blev erhvervet af Centre-Val de Loire-regionen i 2007 og er blevet et must-see sted inden for kunst og haver. Godsets tredobbelte identitet: arv, kunst og havearbejde gør det til et unikt sted i kredsløbet af Loire-dalens slotte.

Slottet er kørestolsvenligt i stue etagen, og haven er fantastisk at gå rundt i. Kørestolsvenlige stier og toiletter. 

Restaurant "Christophe Hay"

Gastronomisk restaurant “Christophe Hay” & Restaurant “Amour Blanc”

Christophe Hay er forfatter og performer af en levende signatur og udvider sit engagement i lokal og ansvarlig gastronomi.

Den gastronomiske restaurant “Christophe Hay” vil således være scenen for et stærkt køkken af følelser, modelleret efter landets åndedrag.

En permanent dialog med Loire-dalens oprindelige rigdomme, en tråd spændt mellem ægthed og kreativitet, partituret er beregnet til at være spontant, som et råb fra hjertet.

Hvad angår restauranten “Amour Blanc”, giver kokken frie tøjler til sit ønske om deling og hygge gennem en konditorikiosk, en købmand og derefter en anden restaurant med en generøs menu, et udstillingsvindue for terroir, vedlagt nogle barndomsminder.

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Betalingsudflugter (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.