+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk

Lissabon

Dyk ned i historien og charmen ved Lissabon, en by, der væver en enestående fortælling mellem fortid og nutid i en fortryllende atmosfære. Beliggende ved Tejo-flodens majestætiske udløb, omfavnet af romantiske bakker, er Lissabon ikke blot en destination; det er en rejse gennem en af Europas mest fascinerende hovedstæder.

Med syv bakker, der danner kulissen, og en betagende portugisisk kystlinje ved floden Tagus. Byens sjæl afspejles i de traditionelle portugisiske azulejos – en form for fortryllende mosaikker, der pryder byens facader. Føl kunstens puls, mens du udforsker byens gader, og lad dig forføre af de farverige detaljer, der fortæller historien om Lissabons rige kulturarv.

For at gøre din oplevelse endnu mere tilgængelig har Lissabon også dedikeret sig til at imødekomme alle rejsende. Med kørestolsvenlige Elevadors, de berømte funicularer, der blidt transporterer dig op ad bakken til højtliggende kvarterer og spektakulære udsigtspunkter. Tag plads i din egen historie, og lad Lissabon guide dig gennem et eventyr af kultur, skønhed og uforglemmelige øjeblikke.