+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

1407
 • Safari
 • Sydafrika
 • ⭐⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

SYDAFRIKA
Ximuwu Lodge ligger i Sydafrika og er et eksklusivt fristed i et privat naturreservat og den eneste lodge, der tilbyder den ultimative kørestolsvenlige luksussafari i og omkring Kruger National Park. Ximuwu Lodge er et unikt hotel, der tilbyder over 6.500 hektar privat dyrelivsreservat. Som den eneste af sin slags er den også 100% tilgængelig for kørestolsbrugere.

Erfarne rangers er guider på vandresafari for gæster med og uden handicap. Sov under stjernerne på sleep out-dækket eller tag en helikopterflyvning over Blyde River Canyon. Nyd sublime spa-behandlinger eller slap af og nyd cocktails på soldækket, mens du ser dyrene passere forbi vandhullet.

Lodgen har 4 smagfuldt indrettede suiter, der er tilgængelige for kørestolsbrugere og kan rumme grupper på op til 8 personer. Det betyder, at du og dine rejsekammerater kan opleve Afrikas vidundere fra privat lodges uden at dele det med nogen andre.

Lodgen vi bruger i Sydafrika ligger på privat område i Klaserie Private Nature Reserve. Clasely-reservatet grænser op til den verdensberømte Kruger Nationalpark. Grænserne mellem Klassie Reserve og Kruger National Park er ikke indhegnet, så dyr kan gå frit omkring i begge reservater. Lodgen er hjemsted for The Big 5 (løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel), samt geparder og vilde hunde. Så du har en fantastisk mulighed for at opleve store dyr helt tæt på.

Privat safaripakke

EKSKLUSIV UBEGRÆNSET ADGANG
Vores gæster har eksklusiv og ubegrænset adgang til en privat Safaribil, privat safariguide og tracker. Du har friheden til at planlægge og vælge aktiviteter efter dine behov, og vores personale vil gøre dine Safaridrømme til virkelighed.

Klaserie Private Nature Reserve er hjemsted for The Big 5 (løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøffel), afrikanske vilde hunde, geparder, plettede hyæner, flere antilopearter og over 500 forskellige fuglearter.

GAME DRIVES I DIT TEMPO
I modsætning til almindelige safarirejser, så har vores gæster friheden til at vælge hvornår de vil afsted på en safaritur. Det bedste tidspunkt at udforske bushen er tidligt om morgenen og sent på eftermiddagen, men vores udflugter er skræddersyet til dine præferencer og resurser. Hvilket kan være individuelt alt efter hvilket handicap man har. Så du bestemmer.

Vores utroligt højt kvalificerede safariguide og tracker-team er tilgængelige, når du skal guide dig gennem Lowvelds skønhed og vidunder – oplev Sydafrikas unikke landskab på en personlig tur som ingen anden.

VANDRESAFARI
Den bedste måde virkelig at opleve Afrika på er til fods og i ét med naturen. Vores kørestolsvenlige lodge er en af de få destinationer, hvor gåture er en integreret del af safarioplevelsen. Gæsterne kan udforske bushen og observere dyrelivet tæt på stier og uforstyrret af biltrafik. Ofte er dyrene helt uvidende om din tilstedeværelse, og de kan observeres i deres naturlige tilstand og habitat – en fantastisk og sjælden mulighed!

Vores vandresafariguider, er fuldt kvalificerede stiguider med over ti års erfaring til fods inden for de afrikanske Big 5-områder.

NATSAFARI UDFORSKNING UNDER STJERNELYS
Når solen går ned over horisonten på endnu en dag i Afrika, inviterer vi dig med på en unik natsafari. Med termiske nattesynsbriller bliver gæsterne i stand til at observere natlig adfærd uden forstyrrelse af lys. Har du fået øje på noget? Vores nattesynsbriller vil fange det minde, som du kan beholde for evigt.

LYD SAFARIS UNIK OPLEVELSE
Nogle gange handler det ikke om, hvad du ser i bushen, men hvad du kan høre! Du har ikke helt oplevet bushen, før du kan høre, som dyrene gør. Vores lydsafarier er et must-do, en virkelig (øre) åbningsoplevelse, der forbinder dig med naturen på en måde, du aldrig har følt før.

Vores retningsmikrofoner og forstærkere giver en unik sanseoplevelse, der forbinder dig med naturen på en måde som ingen anden.

UDSIGSTSKJUL
Tålmodighed belønnes altid i Sydafrika. Vi har to underjordiske udsigtspunkter – et morgenskjul og et eftermiddagsskjul. Vores udsigtspunkterne er placeret perfekt for optimale lysforhold og giver gæsterne mulighed for at ligge lavt ved et vandhul og tålmodigt vente på, at dyrene kommer til dem.

Vores morgenskjul ligger lige foran selve lodgen med udsigt over et vandhul. Nyd den særlige første slurk morgenkaffe, og del det salige morgenøjeblik med fuglene, der flyver ind for deres søgen efter vand i daggryets bløde lys. 

Vores eftermiddagsskjul ligger blot 10 minutters kørsel fra lodgen. Her kan du fange skønheden i den ”gyldne time” når solen langsomt glider under horisonten, og dyrene kommer for at slappe af. Eftermiddagsskjulet er udstyret med justerbare stole, to kamerastativer, stikkontakter og et spotlight.

Begge fotoskjul er fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere

Måltider og kulinariske lækkerier

En gourmetoplevelse lyder måske ikke som den perfekte safari, men vi lover, at du vil nyde det lækre køkken. Vores kokke tilbyder afslappende picnics i bushen, sofistikeret high teas, elegante middage under stjernerne, burgere ved poolen og meget mere.

Er du tilbage fra en tidlig morgen game drive? Morgenmaden serveres på lodgen, men de eventyrlystne kan nyde en morgenbuffet i bushen. Bush-morgenmaden er den perfekte lækkerbisken med frugt, yoghurt, crunches, pålæg, oste og ildkogte varme retter. Dette er en oplevelse, du bestemt ikke vil gå glip af.

Bush-middage og bush-drinks er lige så fristende. Forestil dig at få serveret en braai (grill) i bushen med et par cocktails, inden du tager ud på en aftensafari efter solen er gået ned.

Fra fine dining til streetfood, familiebuffeter til lokale retter, vi kan tilpasse menuen, så den passer til din smag og præferencer. Vælg mellem brændefyrede pizzaer, snacks og cocktails ved poolen, interaktiv spisning hvor hele gruppen deltager, burgere og pommes frites og indendørs eller udendørs spisning.

For de mere eventyrlystne gæster kan madlavning bringes ind i bushen for en komplet safarioplevelse. Nyd en bush-middag på en privat dæmning, en bush-morgenmad under et 1.000 år gammelt baobabtræ og en drink med udsigt over det verdensberømte Drakensberg.

Vil du og dine rejseledsager tilbringe natten alene og nyde nattens lyde, så har I mulighed for at sove på sleepout-dækket, hvor I kan nyde en privat middag under stjernerne, der blinker på nattehimlen.

 

Drikkevare

Hvad ville en safari være uden en Sundowner?
Der er ingen bedre bar med denne spektakulære udsigt. Vores bar er et fantastisk håndlavet kunstværk der bestyres af Sommelier Gifford Machego. Gifford vil rådgive dig om de bedste vine til at ledsage dit måltid. Kældervine omfatter de fineste sydafrikanske og internationale vine.

Når han ikke vælger den perfekte årgang til dit måltid, står han bag baren og mixer de bedste Moscow Mules og whiskysours, du nogensinde har smagt (eller enhver anden drink efter eget valg). Du kan finde

Med Gifford er du altid garanteret et fuldt glas af din yndlingsdrink.

Vin I baren - Ximuwu Baren - Ximuwu

 

Suiter - Værelser

Lodgen har plads til op til 8 gæster i 4 rummelige og komfortable suiter. Suiter omslutter hovedhytten, men sikrer stadig masser af plads til privatlivets fred.

Suiterne er nordvendte med gulv-til-loft-vinduer for maksimalt naturligt lys og en fantastisk udsigt. Hver suite har udsigt over et af reservatets vandhuller og byder på en spektakulær udsigt over mængden af dyreliv der passerer forbi for at drikke.
Dobbeltværelse - Ximuwu Dobbeltværelse - Ximuwu Dobbeltværelse - Ximuwu Dobbeltværelse - Ximuwu Luksus værelser Ximuwu Kørestolsvenlig badeværelser - Ximuwu Toilet  Ximuwu

Spa

Ximuwu Spa ligger gemt væk i haven blot et stenkast fra suiterne og er et privat fristed, hvor du kan forkæle dig selv med unik forkælelse og du har en behandling inkluderet i rejsens pris.

Spa-behandlinger udføres med verdensberømte L’Occitane og luksuriøse lokale Afrikology-produkter. Uanset dine behov sikrer vores opmærksomme spa-terapeuter din afslapning og forkælelse.
Vores spa tilbyder en række forskellige hårbehandlinger, ansigtsbehandlinger, massage, manicure og pedicure for at få dig til at føle dig fantastisk fra top til tå.

Spa-behandlinger kan også bestilles i ro og mag i din egen suite.
Massage - Ximuwu Massage - Ximuwu

Helikopter tur

Snyd ikke dig selv for en ultimativ oplevelse, og få en oplevelse for livet. Fly over den majestætiske afrikanske vildmark. Spændende helikopterflyvninger som storslået safari men fra oven, et fugleperspektiv af Mpumalanga Lowvelds pragt og selvfølgelig den fortryllende Blyde River Canyon.

Helikopter safari - Ximuwu

Sted - Lokation

LODGEN GRÆNSER OP TIL KRUGER NATIONALPARK
Det, der gør denne lodge speciel, er dens beliggenhed. Klasery Private Reserve støder op til Kruger National Park. I 1992 blev hegnet, der adskilte Classery Private Reserve og Kruger National Park, fjernet for at genoprette naturlig migration. I dag går dyrene frit omkring i området, og dyrelivet er meget mere blomstrende end før.

Vores lodge ligger kun 20 minutter fra Hoedispruit Lufthavn (Eastgate) og 35 minutter fra Hoedispruit by. En medarbejder venter på dig ved ankomsten, og du vil blive ført tilbage til Ximuwu Lodge i et kørestolsvenligt køretøj.

Hvis du kører fra Johannesburg, er Ximuwu cirka 5,5 timer fra O.R. Tambo Internationale Lufthavn. Der er et ekstra gebyr for denne transfer.
Kunder med private fly kan komme direkte til Nishikiya Airfield.

KRASSIE PRIVATE NATURE RESERVE 
Krassie Private Nature Reserve blev grundlagt af tre landmænd, der ønskede at samle deres privatejede landbrugsarealer langs Krassie-floden til et beskyttet naturreservat, der beskytter det naturlige habitat for dyrelivet i området.Det var en revolutionær idé. Classery blev etableret i 1969 og blev officielt erklæret et naturreservat i 1972. To millioner hektar dyreliv er frit beskyttet, da der ikke er et hegn mellem Klassery og Kruger National Park.

Hjælpemidler der kan lånes:

 • Aflastningsmadras
 • El-lift
 • Elektrisk kørestol
 • El-seng
 • El-scooter
 • Manuel kørestol
 • Rollator
 • Stålift
 • Toilet/badestol
 • Toiletforhøjer
Priser

 Ximuwu er en meget eksklusiv lodge, som kun kan reserveres til mindre grupper ( Max 8 personer ) fordel i 4 dobbelt værelser.
Reservation er minimum 3 nætter. Lodge pris DKK 29.998,-  for fire gæster pr. nat. (2 personer pr. værelse) Gæst nr. 5,6,7,8 betaler DKK 5.999,- kr. pr. nat. i delt dobbeltværelse. Børn over 12 år er velkomne.

Inklusive i prisen er :
• Ophold på privat lodge som ligger lige op til Kruger National Park
• Lufthavnstransport fra Hoedspruit (Eastgate) lufthavn.
• Moderne 5-stjernede faciliteter
• Rummeligt centralt loungeområde med bar, restaurant og morgenmadshjørne
• Stort soldæk med 16m pool inkl. lift og 180 grander udsigt
• Unikke safarioplevelser i kørestolsvenlig biler.
• Lyttesafari
• Natsafari
• To fotografiske spotsteder, begge tilgængelige for kørestolsbrugere
• Adgang til vores specielle romantiske sleep-out dæk. ( Sov under åben himmel)
• Ubegrænset eksklusiv adgang til private kørestolsvenlige safaribiler (kør når du ønsker det)
• Alle måltider og drikkevarer inkluderet (undtagen importerede vine).
• Gratis Wi-Fi
• En times spa-behandling inkluderet
• TV og projektorskærme, så du ikke går glip af den store kamp eller anden begivenhed.
• 100 % tilgængeligt for kørestolsbrugere i både El-kørestol og manuel kørestol
• Hjælpemidler, som el-seng, badestol og lift kan bestilles og lånes gratis.

Pakkerejsen som er dækket af rejsegarantifonden:
Fly og Safaripakke i samme bestilling
Så ønsker du en pakkerejse så du og din ledsager er dækket af rejsegarantifonden, booker vi også gerne jeres flybilletter. Vi booker altid de mest direkte strækninger, og med kortest mulig flyvetid.

Hvis du selv vil arrangerer flybilletter: 
Du er velkomme til selv at booke fly. Men du skal da være opmærksom på at HandiTours så ikke har ansvaret for at du kommer frem i tide, og du har ikke krav på evt. erstatning for mistet rejsedage.
Booker du selv, skal HandiTours have en kopi af den originale flybillet tilsendt. Og senest 2 uger inden afrejse. Så vi kan bestille din kørestolsvenlige transfer, så du kan komme sikker frem til lodgen.

Inklusiv i pakkerejse
 • Kørestolsvenlig transfer
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider og lokale vine
 • Udflugter
 • Hjælpemidler
 • En times spa-behandling inkluderet
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge
 • importerede vine
 • Flybilletter - Dette kan vi hjælpe med

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.