+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal værelser*
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

186
 • Vietnam – 10 dages rundrejse
 • Vietnam
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

 Vietnam består af et væld af uforglemmelige oplevelser man ikke finder andre steder i verden. Man kan nyde de surrealistiske kalkstens-øer i Halong Bay bugten, blive fortryllet af atmosfæren i Hanoi eller fordybe sig i både kulturelle og historiske oplevelser.

Vietnam har en kompleks historie, hvor de gamle templer i nord viser kinesisk indflydelse og  templerne i syd hinduistisk oprindelse. De store brede boulevarder og statbygninger i Hanoi minder en om den franske kolonitid i den moderne by, hvor skyskrabere også sætter sit præg på byen. Tager man ud på landet, så får man det autentiske Vietnam helt ind under huden.

Maden i Vietnam er absolut en værdig konkurrent til Thai køkkenet, hvor lokale krydret retter kan nydes med den lokale risvin. Det er absolut en oplevelse man ikke må snyde sig selv for.

Vores rundrejser er baseret på, at man er kørestolbruger eller har en nedsat mobilitet (Rollator). Vi glæder os til at være din partner til, at planlægge din næste rejse til Vietnam, som bliver en rejse rig på opdagelser og storslået oplevelser. Her har du din egen guide og chauffør under hele rejsen, og som er trænet i at hjælpe vores gæster med nedsat mobilitet. HandiTours er det første rejsebureau for kørestolsbrugere der tilbyder Vietnam som destination.

Hotel oplysninger:
Alle hoteller under turen vil være i 3, 4 og 5* stjerne kategori afhængigt af, hvad man bestiller. Alle hoteller, seværdigheder og restauranter i vores rundrejser er beset af vores lokale repræsentant for HandiTours for, at sikre optimal tilgængelighed under rejsen.

Rundrejse

 Vores 10 dage/9 nætters rundrejse er nøje planlagt i samarbejde med vores lokale repræsentant for HandiTours i Vietnam. Rundrejsen er baseret på, at tilgængelighed og oplevelser har første prioritet.

• Alle besøg og og udflugter er kørestolsvenlige.
• Handicapvenlige hoteller er centralt beliggende i byerne.
• Transfer/transport er velegnet til manuelle kørestole.
• Rejseplanen kan justeres efter ønsker og behov.
• Der er 2 indenrigsflyvninger i Vietnam (skal tilkøbes særskilt)
• Der er et moderat tempo under udflugterne.

DAG 1: ANKOMST TIL HANOI

Velkommen til Hanoi. Du bliver mødt af din chauffør og guide der vil transportere dig til hotellet.

Afhængigt af dit ankomsttidspunkt, så tager vi på udflugt, hvor eftermiddagen bruges til en guided introduktion til hovedstaden, hvor vi besøger  det historiske kvarter i Hanoi, der ligger omkring Hoan Kiem-søen, også kaldet “The Returned Sword”.

Her kan du nyde en gåtur det lille Ngoc Son tempel. Udflugten forsætter til den nordlige del, hvor hver gade kaldet “Hang” har specialiseret sig i et håndværk: Hang af sølvsmede, Hang af kokosmåtter, Hang af slik, Hang af metalarbejdere .

Overnatning i Hanoi.

DAG 2: HANOI

 Morgenmad på hotellet.

Vi starter på det etnologiske museum, hvor man får et indgående indblik i Vietnams traditioner og vaner.

Frokosten er på egen hånd, men der mulighed , at benytte restauranten på Etnologimuseet.

Om eftermiddagen besøger vi det imponererende mauseleum, hvor nationens fader Ho Chi Minh ligger.  Vi besøger også det historisk buddhistiske tempel  “One Pilar Pagoda”.

Der er tid til, at slappe af på hotellet inden vi tager til centrum i Hanoi for, at se et vanddukketeater. Man må ikke være denne oplevelse foruden, da det er en traditionel teaterform der typisk omhandler de glæder og sorger man går igennem livet i Vietnam. Det hele foregår på Bong Sen teatret der har dukkeforstillinger hver aften.

Overnatning i Hanoi.

Vietnam

DAG 3: HANOI - HALONG CRUISE

 Morgenmad på hotellet.

Fra om morgenen tager vi afsted til Halong Bay der har en af de mest imponerende landskaber i Asien. Halong Bay er en del af UNESCO’s verdenkulturarv steder og består af over kalkstensøer der er blevet dannet i havet igennem århundreder.

Om formiddagen vil begynde et 2 dages mini cruise med en overnatning, hvor der vil være rig mulighed for, at nyde det skønne landskab på nært hold.

Måltiderne ombord er i skibets restaurant, hvorfra der er direkte adgang ud til udendørsdækket.

Overnatning på skibet i luksuskahyt.

vietnam

DAG 4: HALONG - HANOI - DANANG - HOI AN

 Den tidlige Morgenmad nydes ombord skibet med udsigt til det flotte “hav-landskab”

Der serveres en brunch inden man forlader skibet. På land venter chaufføren der skal køre dig tilbage til Hanoi og direkte til lufthavnen for, at flyve til Danang, hvor man modtages af guiden og køres direkte til hotellet.

Overnatning i Hoi An.

Vietnam

DAG 5: HOI AN

 Morgenmad på hotellet.

Landskabet i Hoi An forbliver ret autentisk. Kun 10 min. fra dit hotel når man ud i landdistrikterne Tra Que, der ligger langs en lille kanal.

Din guide vil introducere dig til landsbyens historie, men også til landbrugsaktiviteten i denne zone, hvor alt arbejdet stadig gøres manuelt ved brug af forfædrenes teknikker.

Turen forgår af stierne langs plantagefelterne, hvor man undervejs oplever hvordan den lokale med tilberedes. Her får man muligheden for, at smage de lokale specialiteter som “Tam Huu” ruller eller “Ban Xeo” pandekager.

Der tilbydes fod- eller nakkemassage uden for bambushytten. (Frivilligt)

Transfer tilbage til hotellet og en guidet tur i den gamle by der kun er for fodgængere.

Overnatning i Hoi An.

DAG 6: HOI AN

 Morgenmad på hotellet.

Hele dagen er på egen hånd, hvor du kan bruge tiden til, at  shoppe eller slappe af på dit hotel. Hoi An er en meget let lille by, som er let at finde rundt i på egen hånd.

Overnatning i Hoi An.

DAG 7: HOI AN - DANANG - SAIGON

 Morgenmad på hotellet.

I dag kører du til Danang lufthavn og flyver en tur sydpå til Saigon der er Vietnams største by.  Frokost er på egen hånd og det anbefales, at spise i lufthavnen i Danang inden  afrejse. I Saigon lufthavnen bliver du budt velkommen af din guide og chauffør.

Transfer til hotellet og check in. Saigon hedder også Ho Chi Minh City og betragtes som den økonomiske hovedstad i Vietnam.

Om eftermiddagen er der udflugt til byens arkitektoniske højdepunkter, nemlig Notre Dame-katedralen, Det Centrale Postkontor designet af den berømte franske arkitekt Gustave Eiffel og Genforeningspaladset.

Efter et kort smut tilbage til hotellet, så går turen mod den gamle by.

Overnatning i Saigon.

DAG 8: SAIGON

Morgenmad på hotellet.

Vi starter dagen tidligt med, at tage til Tao Dan Park der er beliggende i hjertet af byen. Her kan man nyde turen igennem parken til syne af de lokale der udøver Tai Chi. Vi kan besøge blomstermarkedet Ho Thi Ky og nyde det smukke syn og de dufte af de mange blomster.

Efter morgenens besøg i parken forsætter vi til krigs-museet der fortæller historien om Vietnam konflikten med amerikanerne ud fra et vietnamesisk synspunkt.

Om eftermiddagen er der mulighed for, at være på egen hånd eller udforske byen yderligere med din guide.

Aftensmad er på egen hånd.

Overnatning i Saigon.

DAG 9: SAIGON - MEKONG DELTA - SAIGON

 Morgenmad på hotellet.

I dag skal du besøge Cai Bes meget travle lille marked. Dette marked ligger langs Mekong-floden, og det byder på et stort udvalg af lokalt producerede produkter: masser af frugter, grøntsager, men også alt fra havet/Mekong-floden. Markedet er også stedet, hvor du finder køkkenredskaber, haveredskaber, kul, røgelse osv., Supermarkedet ikke er populært på landet, så markeder er stadig der, hvor man handler alle sine dagligvarer.

Efter besøg på markedet, så fortsætter turen til en lokal fremstilling af kokosnød-slik, pop-ris og likør.

Man spiser frokost i en restaurant langs floden.

Om eftermiddag skal du med den lille færgebåd til en lille ø. En lille tur i det rolige og frodige landskab, hvor du har mulighed for at se den lokale levestil langs Mekong floden.
Transfer tilbage til Saigon sidst på dagen.

Aftensmad er på egen hånd.

Overnatning i Saigon.

DAG 10: SAIGON - HJEMREJSE

Morgenmad på hotellet.

Tid på egen hånd inden transfer til lufthavnen.

Der er dog mulighed for at forlænge turen til Siem Reap for at nyde templerne i Angkor.

KORT OVER RUNDREJSEN

Priser

 Priser:
Priserne er angivet nedenfor. Priserne er altid pr. person og baseret på 2 personer i et delt dobbeltværelse (Kørestolsvenlig)

Inkluderet i prisen:
• Transfer som beskrevet i programmerne (Kørestolsvenlig)
• Hotelophold inkl. tidlig check ind og send check ud
• Måltider som beskrevet i rundrejse programmerne.
• Engelsktalende guider ved alle besøg
• Entré og indgange til diverse seværdigheder som beskrevet i programmerne.

Ikke inklusiv i grundpakken:
• Internationale fly
• Indenrigsfly
• Drikkepenge
• Afbestillings- og rejseforsikring
• Hjælpemidler

Bemærkninger:
Vi anbefaler, at disse rejser gennemføres i manuel kørestol eller man har en manuel kørestol med som reserve.

 

 

Transfer

 • Vi benytter udelukkende handicapvenlige minibusser til vores rundrejser De har en kapacitet på 4-6 personer + 1 kørestol.

  Vietnam
  Eksempel på transport.

 

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Udflugter
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

På vores website bruges cookies til, at huske dine indstillinger. statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved forsat brug af hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere