+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

1251
 • Tanzania Safaripakke 1
 • Tanzania
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

Tanzania er uden tvivl et af de mest spændende lande i verden der tilbyder nogen af de mest romantiske tropiske strande i Afrika – Zanzibar og Pemba.

Zanzibar Stone Town var en gang hjemsted for både sultaner og oplevelsesrejsende. Dette vidunderlige sted er beliggende på østkysten af Afrika med det azur blå hav og de hvide sandstrande.

Tanzania grænser op til Uganda og kenya mod nord og Zaire, Rwanda, Burundi og Zambia mod vest. Molawi og Mozambique er ligger syd for Tanzania.

Tanzania er delt i flere forskellige regioner, fra kystområderne med strandene, Maasai steppen og Miombo skovområderne, og de højtliggende områder mod syd. Halvdelen af landet er dække af savanne og bush områder.
I nordøst og sydvest finder man vulkanområder. Tanzania deler Victoria søen med kenya og Uganda.

Tanzania er et venligt land der består af Tanganyika og Zanzibar øerne, som i 1964 etablerede en forbundsrepublik, som i dag består i en harmonisk enighed. Landet er har en rig kultur, som er en blanding af afrikansk, arabisk, indisk og europæisk påvirket kultur.

Mindst en fjerdedel af af landet er indlemmet som nationalparker og beskyttede områder for dyrelivet.

Det er også i Tanzania man finder Kilimanjaro, som er 5895 m højt og dermed det højeste solo bjerg i verden med Afrikas højeste udsigtspunkt.

Klimaet veksler imellem de lange regntider fra april-maj og de korte regntider fra november-januar.

Tanzania er for alle uanset om man er til luksus, badeferie, aktiv ferie, safari eller bare vil på eventyr.

Vi arbejder med en bred vifte af safari udbydere, teltlejre, hoteller, badebyer og selfcatering hytter som alle har gjort store fremskridt, så adgang for kørestolsbrugere i løbet af de sidste par år er forbedret.

Dog vil der forsat være steder som ikke er 100% handicapvenlige, man skal huske på, at vi er i Afrika. Alle større nationalparker har enten en lodge eller lejr med god adgang, så du ikke begrænset til, at kun besøge visse områder.

Safaripakke

 Turen kan købes som safarirejse eller med et tillæg med ophold på Zanzibar. De forskellige lodges kan godt variere, da det kommer an på hvor mange kørestolsbrugere man er i en bestilling og om de er booket i den ønskede periode.  Vi har flere lodges og den endelig rejseplan udleveres ved bestilling. Så hver enkelt tilbud vil også indeholde oplysninger om de forskellige lodges vi tilbyder på turen.

6 DAGES SAFARI ( Husk du også kan vælge om du ønsker 8 eller 10 dage. )

ARUSHA – LAKE MANYARA – SERENGETI – NGORONGORO – ARUSHA

Dag 1

Ankomstdag – Ankomst til Kilimanjaro Lufthavn. Vores chauffør vil vente på jer og køre jer til det første overnatningssted som vil være i Arushaa

Dag 2

 Fra Arusha til Lake Manyara – Efter en skøn morgenmad og måske et glimt af de blå aber I træerne køre I videre til jeres første safari I National parken Lake Manyara – I spiser frokost i parken –  og en game-drive i Lake Manyara National Park – om aften ankommer i til jeres lodge for natten og her venter en skøn aftensmad.

Dag 3

 Fra Lake Manyara til Serengeti National Park  Efter morgenmaden er indtaget, går turen til den berømte Serengeti National Park. Vi har frokost med og i løbet af dagen vil der være forskellige stop hvor også frokosten vil blive indtaget. 

Når i ankommer til Serengeti National Park vil det være en game drive gennem Serengeti til I ankommer til lodgen, her venter de jer og her skal i sove og Spise aftensmad, hvis i har lyst og kræfter til det kan I komme på en eftermiddags / aften game drive inden middagen.

Dag 4

 Serengeti National Park Efter en skøn nat ( hvor I måske har hørt dyrene pulse rundt I lejeren for dem som sover i telt ) skal I spise morgenmad og her efter bruge en hel dag i den berømte Serengeti National Park. Nu får I en uforglemmelig oplevelse af denne meget berømte park hvor over 2 millioner gnuer årligt vandre fra syd til øst. 

De endeløse sletter giver et rigtig godt billede af alt den plads der er og man syntes aldrig at Serengeti National Park er ovre fyldt. Serengeti National Park er verdenskendt for at have havde den mest klassiske safari, her er der mulighed for at se stort set alle slags dyr, på dette meget store område.

Serengeti National Park ligger mellem Lake Victoria i vest, floden Eyasi i syd og den store dal kendt som Rift Valley i øst. I kommer tilbage til lejeren om eftermiddagen hvor i kan nyde en skøn aftensmad  (for dem som sover i telt kan i eventuelt hygge ved bålet om aften.)

Dag 5

 Fra Serengeti til Ngorongoro I dag skal I tage afsked med Serengeti National Park og i skal på eventyr til det store og meget fascinerende Ngorongoro Vulkankrater. Efter morgenmaden tager i afsted og på veje ud er der da også mulighed for lige at få de sidste billeder fra Serengeti National Park.

Der gøres et stop i Olduvai Gorge forskningscenter hvor frokosten nydes. Dette stop vil berige jer i hvor tidligt mennesker befandt sig her og hvor udsigten til den meget berømte dal kan opleves.  I skal en lille tur på musset og får også et fordrage om historien. 

Efter dette middagsstop går turen videre til Ngorongoro Krater.  Her skal i overnatte på toppen af krateret og her er virkelig en formidabel udsigt. Skøn middag med panorama udsigt og en god nats søvn venter.

Dag 6

 Ngorongoro Krater  Efter en morgenmad begiver I jer på game drive I Krateret, frokost nydes I selve krateret. Dette krater er verdens største og er 600 meter dybt, mere en 20 km bredte det har ca. 300 kvadratmeter krater bund hvor rigtig mange ældre elefanter finder deres sidste hvile og næsehornet nyder at holde til. 

Efter en skøn dag i krateret begiver i jer afsted imod lufthavnen hvor hjemrejsen vil være en sen aftenflyver fra Arusha tilbage til Danmark, medmindre man har tilvalgt et par dage på Zanzibar. Se mere info om Zanzibar på separat side

Priser

 Alle priser bliver udarbejdet i hvert enkelt tilfælde. Prisen er afhængig af hvornår på året man rejser, hvor mange dage man gerne vil være afsted og hvornår på året man bestiller, samt antal personer der deltager.

Hvis man er mere en to kørestolsbrugere i samme gruppe / bestilling kan tilbuddet i nogen tilfælde begrænse sig til bestemte steder. Det skal vi nok oplyse om når vi har modtaget tilbud til jer fra vores lokale kollega i Tanzania.

Vores samarbejdspartner har arbejdet med rejser for kørestolsbruge siden 1996, så de kender til de forskellige forhindringer vi kan støde på undervejs, og gør os opmærksom på, såfremt vi skal tage nogle bestemte forbehold.

De lokale flyselvskaber kan forlange betaling for kørestolene på flyene, da de ikke er omfattet af FN handicapkonvention. Men vi prøver altid som udgangspunkt, at få dem gratis med.

 

Hjælpemidler der kan lejes:

Følgende hjælpemidler kan tilbydes på vores safarier:

• Sammenklappelig bad / toilet stol – med eller uden hjul, som også kan tages med på safari. Ganske praktisk i bushen!

• Lift – kan vi tilbyde, men det er ofte en manuel lift for de kunder, der har brug for hjælp med løft og forflytninger.  Der benyttes ikke elektrisk lift, da strøm i bushen ikke altid er regelmæssig.

(Bemærk: Udvalget af typer hjælpemidler kan være varieret af hvilke lodges man besøger).

 

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Udflugter
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.