+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

1249
 • Kenya Safaripakke 1
 • Kenya
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

Kenya er for nogen det eneste rigtige sted at tage på safari. Det var faktisk her begrebet safari stammer fra. Så vil du på en rigtig safarirejse og se det noget af det Kenya som Karen Blixens faldt for, så er Kenya det helt rigtige land at tage til.

Hundredtusindvis af hove genlyder hen over savannen i Kenyas sydvestlige hjørne. Over en million gnuer, ca. halv million thomsongazeller og 200.000 zebraer begivet sig hver år ud på den årlige vandring efter friskt græs. Verdens største dyrevandring strækker sig fra juli til oktober. I Masai Mari, der grænser op til Serengeti, vil man på det åbne græsland kunne se dem  blive til foder for områdets mange rovdyr, mens de æder sig ad det friske græs og når de krydser Marafloden uden at vide om de blive til krokodilleføde. Naturen når den er helt rigtig. 

Vores transfer er alle handicapvenlige hvis man ønsker det.  Man bruger den samme bil under hele opholdet og den samme chauffør som også fungerer som rejseleder.
Grundet bilernes indretning, er det vigtigt, at vi har data om både kørestolens mål og din højde ved forespørgsel på tilbud. Kørestol Højde med og uden dig i, Brede, længde med og uden fodstøtter. Samt vægt med og uden dig i stolen.

Kontakt os på telefon 70 22 72 52 for, at høre mere om mulighederne.

Safaripakke

 Turen købes som safari only. De forskellige lodges kan godt variere, da det kommer an på hvor mange kørestolsbrugere man er i en bestilling og om de er booket i den ønskede periode.  Vi har flere lodges og den endelig rejseplan udleveres ved bestilling. Så hver enkelt tilbud vil også indeholde oplysninger om de forskellige lodges vi tilbyder på turen. Derfor kan lodge navne fra programmet godt være andeledes end dem vi nævner. 

10 DAGES SAFARI ( Husk du også kan vælge om du ønsker 12 eller 14 dage. )

Nairobi – Amboseli National Park – Lake Naivasha – Masai Mara – Nairobi

 Attraktioner der er værd, at se i Kenya
Karen Blixens Kaffefarm i Nairobi,
Amboseli National Park er de lokales foretrukne område for en safari, og det er ikke uden grund. Sletter så lang øjet rækker, sumpe med masser af dyr, og som baggrund Kilimanjaro.
Lake Naivasha
 er en af flere ferskvandssøerne i Rift Valley. Stedet er et af de bedste områder at se fugle.
Masai Mara vildtreservat, dette naturreservat og nationalpark ligger i den sydvestlige del af Kenya. Reservatet er opkaldt efter masaierne som bor i og omkring Masai Mara, samt Marafloden, som løber gennem nationalparken.
Nakurusøen, med den omkransende nationalpark på ca. 190 km2, er nok den mest berømte af søerne i den kenyanske del af Rift Valley. Dette skyldes helt uden tvivl kombinationen af de mere end 1 mio. flamingoer, der farver søbredden lyserød, og en fin bestand af de truede næsehorn, både det store hvide og det lidt mindre sorte, er at finde her.

Dag 1

Ankomst til Nairobi og transfer til hotel Amber, og overnatning.

Dag 2

 Bytur i Nariobi, med besøg på Elefant beskyttelses center, Giraf center, Kazuri Beads Factory, frokost og hvis i har kræfter til det, så  kører vi til Karen Blixen s farm aften og nat på Amber hotel.

Dag 3

 Safariprogram starter med en tur i Amboseli National Park, som ligger for foden af Kilimanjaro, her er der mulighed for at se mange elefanter. Frokost og videre til lodge. Aften gamedrive, middag og overnatning på Ol Tukai Lodge

Dag 4

Safari gamedrive i Amboseli National Park, frokost, middag og overnatning på Ol Tukai Lodge

Dag 5

 Efter morgenmaden er der afgang og safarituren forsætter til Lake Naivasha hvor i skal spise frokost. Undervejs vil der være foto stop og i kan nyde udsigten over Great Rift Valley. Ankomst til Naivasha Sopa Lodge. Om aften skal i på en bådtur på floden. Middag og overnatning på Naivasha Sopa Lodge.

Dag 6

 Afgang til Masai Mara – en lang dag i bilen hvor i kommer gennem smukke landskaber. Game drive gennem parken til i ankommer til Ashnil Mara Camp som ligger midt i Parken. Middag og overnatning.

Dag 7

 I skal bruge dagen på safari Gavedrive i Masai Mara, i kan vælge at spise en varm frokost på lodgen eller tage picnic kurv med ud i reservatet. Middag og overnatning på Ashnil Mara Camp

Dag 8

 I skal bruge dagen på safari Gavedrive i Masai Mara, i kan vælge at spise en varm frokost på lodgen eller tage picnic kurv med ud i reservatet. Middag og overnatning på Ashnil Mara Camp

Dag 9

 Efter morgenmaden er der afgang fra Ashnil Mara Camp mod folden Nakuru, her er mulighed for at flamingoer, det hvide og det sorte næsehorn. I ankommer til en sen frokost. Om eftermiddagen er der en kort safari og gamedrivetur i parken, middag og overnatning på Flamingo Hill Camp

Dag 10

Afgang fra hotellet og direkte til lufthavnen ankomst til Kastrup

Priser

 Alle priser bliver udarbejdet i hvert enkelt tilfælde. Prisen er afhængig af hvornår på året man rejser, hvor mange dage man gerne vil være afsted, og hvornår på året man bestiller, samt antal personer der deltager.

Hvis man er mere en to kørestolsbrugere i samme gruppe / bestilling kan tilbuddet i nogen tilfælde begrænse sig til bestemte steder. Det skal vi nok oplyse om når vi har modtaget tilbud til jer fra vores lokale kollega i Kenya.

Vores samarbejdspartner har arbejdet med rejser for kørestolsbruge siden 1996, så de kender til de forskellige forhindringer vi kan støde på undervejs, og gør os opmærksom på dette, såfremt vi skal tage nogle bestemte forbehold.

De lokale flyselvskaber kan forlange betaling for kørestolene på flyene, da de ikke er omfattet af FN handicapkonvention. Men vi prøver altid som udgangspunkt, at få dem gratis med.

Hjælpemidler der kan lejes:

Følgende hjælpemidler kan tilbydes på vores safarier:

• Sammenklappelig bad / toilet stol – med eller uden hjul, som også kan tages med på safari. Ganske praktisk i bushen!

• Lift – kan vi tilbyde, men det er ofte en manuel lift for de kunder, der har brug for hjælp med løft og forflytninger.  Der benyttes ikke elektrisk lift, da strøm i bushen ikke altid er regelmæssig.

(Bemærk: Udvalget af typer hjælpemidler kan være varieret af hvilke lodges man besøger).

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Udflugter
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.