+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

1483
 • Barcelona
 • Spanien
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

Barcelona – Spanien, er et rigtigt godt valg især hvis man sidder i kørestol. 

Arkitekten Antoni Gaudí har sat sit præg på byen, og næsten uanset hvor du kigger hen så, har han afsat sit aftryk. Ramblaen som de fleste kender, inspirerer til shopping, og sidegaderne lokker dig hen til de lokale markeder. Det hele kan kombineres med en skøn tapas.

Barcelona er byen, hvor kan man opleve det imponerende fodboldstadion Camp Nou, Næsten alle kender FC Barcelona og især Camp Nou. Det er et besøg værd hvis man er til sport. Man skal dog huske at bestille sin billet i god tid, for det er en populær attraktion.

Strande og Pool:
Du skal også huske badetøjet, når du rejser til Barcelona. For  her i denne skønne storby kan du også nyde de dejlige strande da mange af dem har ampfi badestole i højsæsonen for badetid. 

De små gader og torvene summer af liv og oplevelser, hvor der de fleste steder, er fuld tilgængelighed.

Vi siger det bare, rigtig god ferie.

Hotelfakta

Vi tilbyder flere typer hoteller i Barcelona. her kan du bo på 5***** hotel til hostel, som alle er kørestolsvenlige. Så når du gerne vil til Barcelona, er det vigtigt vi kender dine behov og ønsker til hotel, inden vi sender et oplæg. 

Nogle senge er 50 cm høj og nogen er 60 cm høje. Nogen har plads til lift under sengen og nogle hoteller tillader ikke installation af el-seng, så hvis du skal bruge dette under holdt er det derfor vigtigt vi kender til dette ved bestilling af tilbud. 

Eksempel på badeværelser:

barcelona barcelona
Når du rejser med HandiTours og bestiller en pakkerejse, kan du altid få fat i enten os eller vores lokale leverandør.  Husk på at Myndighederne i Spanien opkræver en turistskat, der betales direkte til hotellet. Det gælder alle over 17 år og svarer til 0,7-2,5 euro pr. person pr. nat alt afhængig af hotellets officielle kategori.

Hjælpemidler der kan lejes:

 • Aflastningsmadras
 • El-lift
 • Elektrisk kørestol
 • El-seng
 • El-scooter
 • Manuel kørestol
 • Rollator
 • Stålift
 • Toilet/badestol
 • Toiletforhøjer
 • Sengegalge
 • Sengehest
Udflugter

Kørestolsvenlige bytur i Barcelona (4 timer)

Oplev det allerbedste fra Barcelona under denne kørestolsvenlige bytur, der inkluderer privat kørestolstransfer. På denne tur udforsker du nogle af de mest berømte højdepunkter i Barcelona. Din guide møder dig på dit hotel i Barcelona. En anden mulighed er at arrangerer denne tur hvis du ankommer med Krydstogt.

Christopher Columbus
Det første stop på denne tur er Christopher Columbus Column. De byggede monumentet til den universelle udstilling i 1888 til ære for Christopher Colombus. Han var den italienske opdagelsesrejsende, der ‘opdagede’ den nye verden på vegne af de spanske monarker.

Palau de la Música Catalana
Næste stop er ved Barcelonas Palau de la Música Catalana, en af de mest spektakulære koncertsale i verden. De byggede det mellem 1905 og 1908 for et catalansk korsamfund. Nu står det stadig i al sin herlighed og er en af de smukkeste catalanske modernistiske bygninger i Barcelona.

Katedralen i Barcelona
Der er et par imponerende kirker i Barcelona men Katedralen i Barcelona er dog den smukkeste af alle. Den gotiske kirke er berømt for sin fantastiske facade, vandspyende gargoiler og andre mytiske dyr.

Ciutadella Parc
Er den mest berømte park i Barcelona, Ciutadella Parc. Den er fyldt af interessante monumenter og store grønne områder. Parken er altid fyldt med lokale folk, der har en picknick, laver yoga, går med deres hunde og så har gadekunstnere også fundet vej her til. Og hvis du er heldig, danser folk Flamenco.

The Sands
Turen fortsætter til den berømte Bull Ring, også kendt som Las Arenas, en af de tre tidligere tyrefægtningsarenaer. I årenes løb blev sporten mindre populær. Derfor begyndte de i 1999 at omdanne det til et moderne indkøbscenter. Heldigvis holdt de den oprindelige struktur og facade intakt, så det er stadig et værk af arkitektonisk kunst.

Montjuic
Næste stop på tur er bjerget Montjuic, hvorfra du ser det olympiske stadion. Fra bakken kan du se den smukke horisont i Barcelona, havnen og i det fjerne, Costa Bravas kystlinje. Et godt sted at tage billeder

Afhængigt af dit udgangspunkt eller lokal trafik kan rækkefølgen af ruten variere.

Sagrada Familia, der er tilgængelig for kørestolsbrugere
Højdepunktet på denne tur er det indvendige besøg med skip-the-line billetter til den verdensberømte Sagrada Familia. Når du ankommer til Sagrada Familia, har du tid til at se dette mesterværk af Antoni Gaudi med en lydguidet tur. 

Turen fortsætter langs boulevarden i Passeig de Gracia for at se La Pedrera og Casa Batllo, de to andre fantastiske bygninger designet af Gaudi.

Turen slutter hvor du blev samlet op.

Kørestolsvenlig vandretur i Barcelonas historieske centrum (4 TIMER)

Denne vandretur i Barcelona Historik Center starter i byens centrum, hvorfra vi vil udforske det charmerende gotiske område. Afhængigt af din hotelophold kan vi arrangere privat kørestolsvenlig transfer fra din hotel eller krydstogthavn til det gotiske område. Denne tur er en vandretur i dette område.
Vores tilgængelige historiske bytur går til Barcelonas mest bemærkelsesværdige højdepunkter. Sammen med din private guide går I til Plaza Nova, det smukke torv foran katedralen i Barcelona. Denne Plaza tog over to århundreder at bygge. På den store Plaza Nova ser du romerske mure og romerske tårne. Du vil også se den storslåede katedral i Barcelona og et værk af Pablo Picasso. Når du går gennem en af de romerske portaler, har du mulighed for at se katedralen bedre.

Derefter går du til det kongelige palads og det omkringliggende Plaza, kirke og museum. Guiden vil fortælle dig om byens historie, herunder den romerske æra. Spadsere gennem de små gader i det gotiske kvarter, en af de bedst bevarede gamle byer i Europa.

Fortsætter turen, går du til det jødiske kvarter. Der kan du beundre synagogen, som ikke er tilgængelig for kørestolsbrugere, fordi den har trin til indgangen. Men du kan nyde ydersiden af synagogen lige så meget. Din guide vil forklare historien og dens unikke som den ældste synagoge i Europa.

Turen slutter på Plaza del Pi. Derfra kan du udforske de smalle gader i det gotiske kvarter. Gå og se ydersiden af rådhuset, de to politiske magtcentre i Catalunya.

Kørestolsvenlig Gaudi tur inkl transfer (8 timer)

 Første stop
Efter en kort naturskøn tur i et tilpasset køretøj gennem landskabet i Barcelona, ankommer du til dit første stop på din kørestolsvenlige Gaudí Tour: Colonia Guell. Dette er et fascinerende projekt finansieret af Eusebi Guell. Eusebi ønskede at skabe en landsby for sine fabriksarbejdere. Hans mål var, at de mennesker, der arbejdede for ham, ville have adgang til en skole, et teater, boliger af høj kvalitet og en kirke. Gaudí designede krypten, som er den eneste del af kirken som er afsluttet. Folk ser Krypten som det fineste stykke arkitektonisk arbejde, der nogensinde er skabt af ham. Efter et besøg i krypten er der lidt fritid til at udforske museet og landsbyen ved hjælp af en guidet tur med høretelefoner.

Andet stop
Derefter vender du tilbage til Barcelona, der passerer gennem byens forretningskvarter, for at nå frem til et andet mesterværk af Gaudi, den verdensberømte Sagrada Familia. Først kan du beundre de smukke fire facader af katedralen udenfor, før du kommer ind. Med dine skip-the-line billetter har du tid til at udforske indersiden med en høretelefons guidet tur. Nyd seværdighederne i de farverige stykker og arkitektur, og du vil forstå, hvorfor dette er de mest besøgte vartegn i Spanien. Efter dit besøg er der tid til en kort frokost (ikke inkluderet) og lidt souvenirjagt.

Tredje stop
Så passerer turen langs den majestætiske boulevard Passeig de Gracia. Her kan du se de andre Gaudí værker i Barcelona. Det er Casa Battlo og Casa Mila. Casa Mila er bedre kendt som La Pedrera (Stenbruddet) på grund af sin ujævne grå stenfacade, der har krusninger rundt om hjørnet af bygningen. Casa Battlo er den berømte Gaudi-bygning med alle dens farver, former og størrelser. Efter disse stop tager din chauffør dig tilbage til dit hotel eller krydstogthavnen.

Kørestolsvenlig tapastur i Barcelona (3 timer)

Vores tre timer tilgængelig tapastur i Barcelona er ikke kun designet til madelskere. Enhver, der besøger byen, ville elske denne tur. Din tur starter med en smagsprøve af forskellige slags olivenolier i det hyggelige Born-distrikt. Hvor dine smagsløg vil få en smagsoplevelses af den rigtige olivenolie!

Du besøger et par af de lokale caféer, hvor du nyder nogle af landets mest autentiske tapas. Tænk på den berømte spanske omelet ‘tortilla’ eller de spanske pommes frites ‘patatas bravas’. Det som også er værd at prøve er de små peberfrugter ‘pimientos de padrón’, og de mange hærdede skinker. Hærdet skinke er en delikatesse, der fortjener en vis opmærksomhed. For at afslutte din menu maner smager du Crema Catalana. En lækker lokal dessert lavet med vaniljecreme og et lag karamel på toppen. Desuden har du mulighed for at prøve nogle originale lokale vine, Vermouth og spansk mousserende vin, kendt som Cava. Cava er oprindeligt fra Catalonien regionen, så her får du lov at smage på det bedste af det bedste!

Denne tur finder sted i det hyggelige Borne-område i den gamle bydel. Før eller efter din tur kan du vælge at gennemse nogle af de lokale butikker. Find dagens gode tilbud og lokale håndværksmæssige varer som en souvenir fra din tid i Barcelona. Byen er fyldt med for vintage- og brugtbutikker, der tilbyder vare til rimelige priser. Du har også de traditionelle souvenirbutikker. Med et så stort udvalg af butikker kan enhver besøgende finde noget efter hans eller hendes smag fra de lokale produkter og håndlavede varer til de mest trendy modeartikler og typiske souvenirs. Spørg din guide om  lokale indsigter.

Din guide vil være til din rådighed på hele turens længde. Han eller hun er fra området og ved, hvor man kan finde de skjulte perler. Tøv ikke med at spørge din guide om retninger om, hvor du skal spise, eller hvor du skal hen om aftenen for en sangria med havudsigt. De kender helt sikkert et godt lokat sted  

Bemærk: Denne tur kører normalt vare indtil kl. 19.00. På specifik anmodning er denne tur tilgængelig om aftenen.

Kørestolsvenlig tur til Montserrat Kloster (5 timer)

Montserrat Mountain klippeformationer
Turen starter på dit hotel eller fra krydstogtshavnen hvor du bliver hentet af en kørestolsvenlig transfer. Efter opsamling går turen til det betagende og meget smukke kloster Montserrat. Nordvest for Barcelona stiger Montserrat bjerget op. Dette er et af de mest fantastiske vartegn i provinsen Catalunya. Nyd udsigten over de usædvanlige klippeformationer, før du ankommer til klosteret. På den ene side ser du byen Barcelona ovenfra. På den anden side er der de magiske sneklædte bjergtoppe i Pyrenæerne.

Ankomst er planlagt til lyden af det berømte Montserrat Boys Choir. Drengene optræder mandag til fredag, undtagen i august. Husk også, at drengekoret til tider kan være på turné.

Derefter kan du se La Moreneta, ‘Virgin of Montserrat’ eller ‘Black Madonna’ fra kirken. Så er der sat tid til at du kan komme op med trappeliften på siden af klosteret, men det er helt op til dig.

Montserrat Museum
Valgfrit er et besøg på Montserrat-museet. (Indgang til museet ikke inkluderet) På museet kan du beundre en lånt Caraveggio, Picassos, Dalí, Ramon Casas og meget mere. En sand juvel, som kunstelskere ikke kan gå glip af. Der er tid til kaffe og en snack (ikke inkluderet), og bagefter har du lidt fritid til at nyde den spektakulære udsigt.

Oplysninger om hjælp til handicappede
Denne tur er velegnet til kørestolsbrugere og personer med begrænset mobilitet. Tilgængelighed til La Moreneta er via en trappelift eller for dem, der er i stand til at gå på trapper. Adgang til kabelbanen kræver evnen til at klatre ned ad 10 trin. Dette er kun egnet til langsomme gående. Bemærk venligst, at hele klosteret er tilgængeligt for kørestolsbrugere.

Kørestolsvenlig tur til Tarragona (6 timer)

Turen til Tarragona starter med, at din engelsktalende guide henter dig fra dit hotel eller fra krydstogtshavnen i en kørestolsvenlig transfer. Derefter går det til Tarragona kun en kort tur væk. Turen tager dig langs den smukke kystlinje Catalonien. Tarragona er en meget charmerende by, hvor gamle arkæologiske steder blandes perfekt med den bydel der er i dag. Det første, der skiller sig ud, er den såkaldte “Middelhavsbalkon”. Hvorfra du vil have en fantastisk udsigt over Middelhavet. Mens du er der, så husk at røre ved jern rækværk, som betyder held og lykke, “tocar ferro”! Udover ‘Middelhavsbalkonen’ er der mange barer og restauranter i området. Hvilket gør dette til et af de lokales foretrukne mødesteder.

Højdepunktet i dit andet stop er Seaside Amfiteater. Det står i en stejl skråning mellem Middelhavet og de romerske mure. Bygget i slutningen af 100’erne, Det kunne rumme omkring 15.000 tilskuere. Det plejede at være stedet at se gladiatorer duellere og vilde dyr kæmpe. Man i dag kan du nyde de smukke seværdigheder i fredelige omgivelser. Guiden fortæller dig alt om den rige historie på dette fantastiske sted! Amfiteatret er delvist tilgængeligt. Der er en stejl hældning mod indgangen, men inde du går ned kan du få en god udsigt over arenaen. Andre dele har trapper og er derfor ikke tilgængelige med kørestol eller scooter. Så det kræver at din hjælper kan holde din stol ned og skubbe den op

Bemærk venligst, at amfiteateret kan være uventet lukket for vedligeholdelse.

Et andet sted, der er et besøg værd, er den romanske og gotiske katedral. Kirken har et smukt og enormt et rosenvindue på hovedfacaden fra det 14. århundrede. I løbet af dagen kan du nyde en privat frokost, som ikke er inkluderet, i en tilgængelig restaurant. Efter dette lækre måltid kan du tage en afslappende spadseretur langs boulevarden i Tarragona. Turen slutter af og du bliver kørt retur til dit udgangspunkt i Barcelona.

Vinsmagning (4 timer)

Tilgængelig vinsmagning i Barcelona
Deltag i en lækker kørestolsvenlig vinsmagning nær Barcelona. Din chauffør vil møde dig på dit hotel eller i Barcelona krydstogtshavn med kørestolsvenlig transfer, Vingården, du besøger, ligger lige nord for Barcelona. Denne prestigefyldte og traditionelle vinfremstillingsfamilie har vundet forskellige priser med deres vine. Så der venter dig en kvalitetssmagning og oplevelse i en høj klasse! Efter 30 minutters naturskøn kørsel ankommer du til de iøjnefaldende vinmarker. I løbet af denne oplevelse får du et guidet besøg gennem vingården efterfulgt af en vinsmagning. Under dette besøg er der inkluderet 3 lækre vine. Der er mulighed for at tilføje flere smagninger på stedet, hvis du ønsker det, imod ekstra betaling.

Familien, der ejer ejendommen, har erfaring med at være vært for kørestolsbesøgende og har gjort en stor indsats for at sikre, at alt vil gå glat. De brænder meget for deres arbejde og sigter mod at levere produkter af høj kvalitet. Det er præcis, hvad du vil være vidne til under denne tour. Efter besøget er der lidt tid til at shoppe gaver i deres butik.

Bæredygtighed
En fantastisk kendsgerning ved denne vingård er, at de virkelig investerer i at være miljøvenlige. Familien har sat deres mål om at sænke deres CO2-fodaftryk. For at gøre dette har de reduceret deres CO2- pr. flaske med 25,4 % og ønsker at fortsætte med at øge dette antal i fremtiden. De har endda oprettet et særligt program for dette. Bedre jord = bedre vin, og det er en win-win situation for alle, right?

* Foreslået afhentningstid kl. 10.00, afhængigt af vingårdens tilgængelighed.

Cava og vinsmagning (4 timer)

Om denne kørestolsvenlige vin- og cava-tur

Tilgængelig vin og Cava Tour
Udforsk nogle af Spaniens bedste vine og berømte mousserende Cava vine på denne halvdags tilgængelige vin- og Cava-tur. Barcelonas vinregion får mere opmærksomhed fra vineksperter over hele verden. På denne tur besøger du den velkendte Torres Bodega. Dette er en traditionel vingård, der blev grundlagt i 1870. Smagen af deres vin vil helt sikkert give dig en vidunderlig dag.

Programmet
Vingården ligger lidt uden for Barcelona, og det tager cirka en time at komme dertil med kørestolsvenlig transfer. Når du er på vingården, vil du deltage i et audiovisuelt show og en særlig sensorisk aktivitet. Desuden er der mulighed for at besøge vinmarkerne med ‘tog’. Desværre er denne tur kun tilgængelig for dem, der kan forflyttes sig fra deres kørestol til togsædet. Alternativt er der et museum på stedet, der er fuldt tilgængeligt. Afslut rejsen med en vinsmagning og lidt fritid til at shoppe efter vine, cava og cognac.

Om vingården
Torres-familien har været i vinbranchen i over 150 år og har vundet en masse prestigefyldte priser. Opretholdelsen af deres traditionelle værdier følger familien princippet om “fra jord til bord”. Alt er fremstillet med kærlighed og med ekstra særlig opmærksomhed på vores planet og miljø. Innovation kommer først, og de forsøger altid at forbedre og levere de bedst mulige vine.

Bæredygtighed
En fantastisk kendsgerning ved denne vingård er, at de virkelig er investeret i at være miljøvenlige. De har sat deres mål om at sænke deres CO2-fodaftryk. Det gør de ved at reducere deres CO2- pr. flaske med 25,4 %. Og de ønsker at fortsætte med at øge dette antal i fremtiden. De har endda oprettet et særligt program for dette. Bedre jord = bedre vin, og det er en win-win situation for alle, right?

* Denne tur er tilgængelig fra april til september.

 

Kørestolsvenlig luftballontur nær Barcelona (8 timer)

Om denne kørestolsvenlige luftballonflyvningstur
Hvis du ikke er bange for højder? Så kan dette være lige det du søger, denne tilgængelige luftballon tager dig højt op.! Bemærk: Denne tur er kun tilgængelig hvis du bor på hotel i Barcelona. Dette skyldes, at det er en meget tidlig afhentning, en hel dagstur.

Nyd eventyret med at flyve i en luftballon over Naturpark La Garrotxa Volcanic Zone. Turen er fuldt tilgængelig for kørestolsbrugere og giver dig mulighed for at udforske et af de mest interessante områder med sovende vulkaner i Europa.

Programmet
Du skal tidligt op!  Din chauffør henter dig ved hotellet i en kørestolsvenlig transfer. Når du forlader byen, kan du nyder en fredelig biltur til den vulkanske zone. Turen tager cirka halvanden til to timer. Når du ankommer, kan du se, hvordan de opsætter ballonen. Nyd en frisk kop kaffe og tag nogle billeder, eller du kan hjælpe, hvis du vil. Tip: Tag et billede inde i selve ballonen!

Efter opsætningen af ballonen og den endelige dobbelt-kontrol, er det tid til at flyve! Forbered dig på en magisk oplevelse. En flyvetur i en luftballon er en anden måde at rejse på, og bestemt et fanatisk øjeblik! Når du er så langt over jorden, kan du indånde den rene luft og nyde udsigten  

Denne tur er perfekt til naturelskere og eventyrere, der søger fred og ro højt på himlen. Udsigten strækker sig så langt som dit øje kan se på klare dage. Du vil kunne se fra Montserrat til Middelhavet med Pyrenæerne i baggrunden og de sovende vulkaner nedenfor. Piloten vil fortælle dig, hvad der er hvad. Ombord vil du nyde en festlig lyserød cava og et stykke coca de llardons,en lækker lokal velsmagende kage.

Tilbage på jorden
Efter en 1½ halv times flyvning, kommer du retur til jorden. Så nu kan du nyde en hjemmelavet morgenmad og modtage dit personlige flycertifikat! Morgenmaden består af brød og tomat, Santa Pau haricot bønner og botifarra, som er en typisk catalansk skål. Alt dette serveres med  noget lækert vin og endda en lokal urte spiritus.

Tilgængelighed
Alt fra køretøjer til indgangen til ballonen er 100% tilpasset kørestole. Kurven har en dør, der kan åbnes fuldt ud, og justerbare hydrauliske sæder. Sædet kan hæves til enhver højde for at give dig et perfekt overblik over landskabet under turen.

Kørestolsvenlig tur til Figueres, banyoles, og Besalu (9 timer)

Afgang fra dit hotel med privat kørestolsvenlig transfer. Tur går mod nord for Barcelona. Før du ankommer til Figueres, stopper du i nærheden af den charmerende landsby Banyoles, hovedstaden i amtet Pla de l’Estany, og bedre kendt for sin storslåede og største naturlige sø, hvor du vil få en flot fotomulighed.

Vi fortsætter med et besøg i Besalu, et storslået eksempel på en middelalderlig muret by, hvor du kan beundre de mange konstruktioner og facader med romanske, gotiske og middelalderlige bygninger. Besalú er et magisk sted, hvor historien er central. Det første, du ser ved ankomsten, er symbolet på Besalú. Fra det øjeblik den romanske bro hilser på dig, vil det føles som om man er tilbage i tiden. I og omkring centrum kan du beundrer de middelalderlige byporte og alle stenhusene. Velbevarede middelalderlige skatte som kirker, et hospital og paladser. Spadseretur gennem de smalle gader er en sand fornøjelse.

Figueres

Vi forfølger vores vej til Figueres for at udforske byen med et valgfrit besøg på Dalí Museum. Dette museum tilbyder begrænset adgang for kørestole og scootere. Dalí er en af de mest indflydelsesrige kunstnere fra den surrealistiske trend. Museet, som han lavede til sig selv i figueras gamle teater, er uden tvivl et besøg værd. Museet giver dig et unikt indblik i kunstnerens excentriske liv og udstiller hans mest berømte værker. Det er kun stueplan som er tilgængeligt. Men Musset har et kørestolsvenligt toilet.

Rejseplanen er fleksibel. Hvis du foretrækker at gå til stranden, kan vi stoppe i Calella, hvor strandtjenesten om sommeren tilbyder badekørestole Bemærk venligst, at dette kræver, at en person kan hjælpe dig fra kørestolen badestolen. Fortæl os, hvad du foretrækker ved booking.

Kørestolsvenlig flamenco show i Poble Espanyol (2 timer)

Dette Flamenco-show på Poble Espanyol inkluderer kørestolsvenlig transfer t/r fra hotel eller krydstogtsskib. Når du bliver hentet fra krydstogthavnen, finder du din chauffør ved det skilt, han har med dit navn på. Selve showet tager cirka to timer. Under denne tilgængelige tur oplever du et autentisk flamenco-show, mens du nyder en drink, tapas eller en komplet middag.

Gratis indgange er inkluderet i den spanske landsby, som du kan udforske selv før eller efter showet. Tablao de Carmen ligger i Poble Espanyol, så det er nemt kombineret med et besøg i landsbyen. Vil du vide mere om tilgængeligheden af Poble Espanyol? se neden for  for mere information.

Tablao de Carmen
Tablao de Carmen er et originalt sted, der kombinerer forestillinger af de bedste flamencodansere med autentisk spansk mad og drikke. For at komme ind i lokalet er der to små trin. Personalet placerer ramper før din ankomst, og resten af stedet er helt fladt.

Fire dansere, to sangere og to guitarister udfører det skuespil, du skal ser denne aften. For at sikre, at du har den bedst mulige udsigt, tæt på scenen, er det vigtigt at reservere din plads på forhånd. Du finder et toilet, der er tilgængeligt for kørestolsbrugere, på stedet.

Carmen Amaya
Showet er opkaldt efter Carmen Amaya, der var en legendarisk flamenco danser. Hun begyndte at danse i en meget ung alder, og hendes talent blev straks anerkendt. I 1929 optrådte hun for kongen af Spanien, Alphonse XIII, på World Exposition. Det var på nøjagtig samme sted restauranten ligger i dag.

Du har flere muligheder for at nyde flamenco-showet. Du kan nøjes med showet og et glas vin eller sangria til en fuld oplevelse, hvor du kombinerer flamenco-showet med en orginal spansk menu. Læs mere om menu neden for.

Den første mulighed er “En Drink og flamenco show”, hvor du kan vælge mellem en af deres vine eller sangria. Den anden mulighed er “Tapas og flamenco show.” Denne mulighed omfatter en række små portioner spansk mad kombineret med drikkevarer. Derudover kan du vælge “Carmen-middagen og flamenco-showet” for den tredje mulighed. Denne mulighed kombinerer tapas, en forret, en hovedret og en dessert ledsaget af drikkevarer. Den sidste mulighed er “Star aftenmenu med flamenco show.” Det omfatter en degustationmenu ( En traditionel spansk menu ) kombineret med de bedste vine til at fremhæve smag.

Din chauffør venter på dig ved hovedindgangen til den spanske landsby på det aftaltes opsamlingssted og tidspunkt og tager dig med tilbage til dit hotel eller krydstogthavnen.

Tablao til hjælp til handicappede
Ved indgangen til restauranten er et lille skridt. Men når du ankommer, placerer personalet en rampe ved døren. Inde er der et andet lille trin, hvor de også sætter en rampe for at give adgang. Udstillingsområdet er helt fladt, og siddepladserne til kørestolsbrugere er tæt på scenen. Derfor garanteres den bedste udsigt. Desuden har stedet toiletter, der er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Tilgængelighed Poble Espanyol
Poble Espanyol blev bygget i 1929, og derfor har landsbyen nogle arkitektoniske barrierer for kørestolsbrugerer. Tilgængeligheden af Poble Espanyol er dog blevet meget forbedret, og de fleste områder er blevet gjort fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere. Der er to indgange, hvoraf den mest befærdet er velegnet til kørestolsbrugere. Denne indgang er flad med nogle milde brosten. Når du er inde, drejer du til venstre for at følge den tilgængelige rute, som fører dig til de forskellige reproduktioner af de forskellige spanske regioner.

Der er forskellige barer og restauranter lige på den anden side af hovedindgangen, der er tilgængelige via en stor rampe. I centrum af landsbyen er der nogle små barer, men her er tilgængeligheden mere begrænset. Der er flere kørestolsvenlige toiletter på Plaza Mayor.

 

 

Kørestolsvenlig madlavnings kursus (4 timer)

God mad og spansk kultur går hånd i hånd. Oplev det helt tæt på ved at deltage i denne epicurean tilgængelige madlavningskursus i Barcelona. Kurset er en fire-retters menuplan. Du lærer at lave typiske spanske retter som Paella og Crema Catalana. Du tilbereder selv maden med hjælp fra en erfaren kok og i selskab med en lille gruppe. Blandt dufte, smag og god lokal vin opdager du alle hemmelighederne til at skabe retterne, nøjagtigt som de gør i Spanien. I slutningen af kurset, modtager du et oversat sæt af opskrifter til at tage med hjem og imponere dine venner!

Oplysninger om hjælp til handicappede
For at komme ind i lokalet skal du tage et lille skridt. Personalet placerer en rampe før din ankomst. Husk, at skærebordets højde er 85 cm, og de har et toilet, der er tilpasset kørestolsbrugere. Denne tur inkluderer ikke tilpasset transport, men hvis det er nødvendigt, kan dette arrangeres.

Om lokalet
Stedet blev åbnet i 2004. Kun få minutter væk fra det berømte Boqueria-marked og ved siden af de symbolske søjler i det romerske tempel Augustus. Placeringen afspejler en balance mellem modernitet og tradition, den balance, de søger, mens de skaber deres opskrifter. De mener, at den ideelle beliggenhed giver deres besøgende mulighed for at nyde deres madlavningsoplevelse i en afslappet og behagelig atmosfære.

Fire kurser spansk madlavningskursus
Den første mulighed er en halvdags workshop. Denne madlavningskursus er begrænset til 14 personer, så reservationer er påkrævet. Sessionerne er tilgængelige hver dag kl. 11.00 eller 17.00, indtil de er booket op. Menuen er faste og skifter efter årstiderne. Alligevel er der noget som altid vil gå igen, grøntsager med Romesco, spinat, catalansk fladbrød med torsk, paella og catalansk stil Vanilla creme.

De tilbyder forskellige paella muligheder i løbet af ugen. De tilbyder en fisk og skaldyr paella og en vegetarisk mulighed. Lørdag, søndag og mandag laver du en typisk valenciansk paella, der leveres med kylling og grøntsager. Der er altid mulighed for at vælge efter anmodning, og hvis du har nogen allergier, så lad os det vide, så vi kan imødekomme dette inden kursusstart.

Privat kulinarisk oplevelse – efter anmodning
Udover halvdagsværkstedet kan du også deltage i en privat, eksklusiv kulinarisk oplevelse. Denne begivenhed er kun tilgængelig efter anmodning. Personalet starter med en varm velkomst, hvor kokken diskuterer menuen med gruppen. Ideen med de private sessioner er at tilbyde helt personlige valg. Kokken giver forskellige alternativer i henhold til dine præferencer, som hvad du kan lide og ikke lide, allergier og andre diætbegrænsninger. Derefter guider kokken dig gennem opskrifterne trin for trin. Og til sidst får du glæde af et fantastisk måltid kombineret med fremragende lokale vine.

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Betalingsudflugter (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.