+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk

Grækenland - Athen

At rejse til Athen og nyde Rivieraen er en oplevelse af enestående skønhed, kultur og historie. Byen Athen er hjemsted for nogle af verdens mest bemærkelsesværdige historiske seværdigheder, herunder den majestætiske Akropolis, et ærefrygtindgydende symbol på den gamle civilisation. Vandring op ad Akropolis’ hellige bakke og beundring af det imponerende Parthenon-templet giver et dybt indblik i Grækenlands rige arv.

Men Athen har også mere at byde på end bare historiske skatte. Plaka, byens charmerende gamle kvarter, er en labyrint af brostensbelagte gader fyldt med livlige butikker, maleriske restauranter og hyggelige caféer. Her kan man nyde en afslappet atmosfære og smage på autentiske græske retter, mens man ser det lokale liv passere forbi.

Og når det kommer til at slappe af ved kysten, er Glyfada stranden et perfekt valg. Beliggende på Athens Riviera, tilbyder Glyfada en strålende strandoplevelse med sit gyldne sand og det krystalklare vand i Det Ægæiske Hav. Det er et ideelt sted at nyde solen, tage en forfriskende svømmetur eller deltage i vandsportaktiviteter som windsurfing eller kajakroning.

Derudover kan man hengive sig til lidt shoppingterapi i Glyfada’s moderne butikker eller slappe af på en af de trendy strandklubber. Med en blanding af kultur, natur, shopping og afslapning byder Athen og Rivieraen på en uforglemmelig rejseoplevelse for enhver rejsende.