+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal værelser*
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

198
 • Vietnam – 15 dages rundrejse
 • Vietnam
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

 Vietnam-15-dage, består af et væld af uforglemmelige oplevelser man ikke finder andre steder i verden. Man kan nyde de surrealistiske kalkstens-øer i Halong Bay bugten, blive fortryllet af atmosfæren i Hanoi eller fordybe sig i både kulturelle og historiske oplevelser.

Vietnam har en kompleks historie, hvor de gamle templer i nord viser kinesisk indflydelse og  templerne i syd hinduistisk oprindelse. De store brede boulevarder og statbygninger i Hanoi minder en om den franske kolonitid i den moderne by, hvor skyskrabere også sætter sit præg på byen. Tager man ud på landet, så får man det autentiske Vietnam helt ind under huden.

Maden i Vietnam er absolut en værdig konkurrent til Thai køkkenet, hvor lokale krydret retter kan nydes med den lokale risvin. Det er absolut en oplevelse man ikke må snyde sig selv for.

Vores rundrejser er baseret på, at man er kørestolbruger eller har en nedsat mobilitet (Rollator). Vi glæder os til at være din partner til, at planlægge din næste rejse til Vietnam, som bliver en rejse rig på opdagelser og storslået oplevelser. Her har du din egen guide og chauffør under hele rejsen, og som er trænet i at hjælpe vores gæster med nedsat mobilitet. HandiTours er det første rejsebureau for kørestolsbrugere der tilbyder Vietnam som destination.

Hotel oplysninger:
Alle hoteller under turen vil være i 3, 4 og 5* stjerne kategori afhængigt af, hvad man bestiller. Alle hoteller, seværdigheder og restauranter i vores rundrejser er beset af vores lokale repræsentant for HandiTours for, at sikre optimal tilgængelighed under rejsen.

Rundrejse

 Vores 15 dages rundrejse er nøje planlagt i samarbejde med vores lokale repræsentant for HandiTours i Vietnam. Rundrejsen er baseret på, at tilgængelighed og oplevelser har første prioritet.

• Alle besøg og og udflugter er kørestolsvenlige.
• Handicapvenlige hoteller er centralt beliggende i byerne.
• Transfer/transport er velegnet til manuelle kørestole.
• Rejseplanen kan justeres efter ønsker og behov.
• Der er 2 indenrigsflyvninger i Vietnam (skal tilkøbes særskilt)
• Der er et moderat tempo under udflugterne.

DAG 1: ANKOMST TIL HANOI

 Velkommen til Hanoi. Du bliver mødt af din chauffør og guide der vil transportere dig til hotellet. Efter check in, så har du mulighed for, at slappe af ovenpå flyveturen eller få en lille rundvisning tæt på dit hotel.

Overnatning i Hanoi.

DAG 2: HANOI

 Morgenmad på hotellet.

Hanoi kaldes også den tidsløse by i Vietnam. Mens nogle vil sammenligne byen med en landsby, så ser andre Hanoi som en storby i udvikling. Men alle er enige om, at byens kulturarv og charme er velbevaret.

Vi starter dagen med en guidet cykeltur. Denne tur er en rundtur i det historiske kvarter i Hanoi, der ligger omkring Hoan Kiem-søen, også kaldet “The Returned Sword”. Hver gade kaldet “Hang” har specialiseret sig i et håndværkt: Hang af sølvsmede, Hang af kokosmåtter, Hang af slik, Hang af metalarbejdere .

Bemærk: Hvis man ikke selv kan forflytte til en cykel, så vil guiden naturligvis være behjælpelig med lettere manuelle forflytninger.

Frokosten nydes i et af kolonitidens huse.

Om eftermiddagen besøger vi et museum der omhandler kvindernes indsats under krigen.

Overnatning i Hanoi.

DAG 3: HANOI

 Morgenmad på hotellet.

Vi starter på det etnologiske museum, hvor man får et indgående indblik i Vietnams traditioner og vaner.

Frokosten er på egen hånd, men der mulighed , at benytte restauranten på Etnologimuseet.

Om eftermiddagen besøger vi det imponererende mauseleum, hvor nationens fader Ho Chi Minh ligger.  Vi besøger også det historisk buddhistiske tempel  “One Pilar Pagoda”.

Overnatning i Hanoi.

Vietnam

DAG 4: HANOI - NINH BINH

 Morgenmad på hotellet.

Kun 2 timers kørsel fra Hanoi, ligger den “tørre” del af  Halong Bay, som er mindre turistpræget end den maritime del af Halong Bay. Her finder man et forbløffende landskab af kalkstenbjerge, som er en af de mest spektakulære scenarier i Vietnam.

I det 10. århundrede var denne region hovedstad for tre feudale dynastier.  Her besøger vi templer og historiske bygninger.

Frokost i Ninh Binh lavet af regionens specialiteter.

Vi slutter turen med, at besøge  det fortabte tempel på landet og  fortsætter med en fantastisk tur blandt de frodige rismarker og majestætiske kalkstensbjerge inden vi kører til hotellet.

Overnatning i Ninh Binh.

Vietnam

DAG 5: NINH BINH - HALONG CRUISE

 Morgenmad på hotellet.

Fra om morgenen tager vi afsted til Halon Bay der har en af de mest imponerende landskaber i Asien. Halong Bay er en del af UNESCO’s verdenkulturarv steder og består af over kalkstensøer der er blevet dannet i havet igennem århundreder.

Om formiddagen vil begynde et 2 dages mini cruise med en overnatning, hvor der vil være rig mulighed for, at nyde det skønne landskab på nært hold.

Måltiderne ombord er i skibets restaurant, hvorfra der er direkte adgang ud til udendørsdækket.

Overnatning på skibet i luksuskahyt.

vietnam

DAG 6: HOI AN

 Den tidlige Morgenmad nydes ombord skibet med udsigt til det flotte “hav-landskab”

Der serveres en brunch inden man forlader skibet. På land venter chaufføren der skal køre dig tilbage til Hanoi.

Efter check in på hotellet, så er eftermiddagen på egen hånd.

Overnatning i Hanoi.

DAG 7: HOI AN

Morgenmad på hotellet.

Fly fra Hanoi til Danang.

Ved ankomsten i Danang, venter din nye guide og chauffør. Som sørger for transfer til dit hotel.

Eftermiddag: Du skal besøg de smukke små brolagte gader med huse malet i varme farver med de karakteristiske  hængende lanterner dørtrin. Du har mulighed for, at krydse den populære japanske bro fra det 16. århundrede der er bygget for, at forbinde de kinesiske og japanske samfund. (Her kan der være ujævnt underlag).

Overnatning i Hoi An.

DAG 8: HOI AN

 Morgenmad på hotellet.

Landskabet i Hoi An forbliver ret autentisk. Kun 10 min. fra dit hotel når man ud i landdistrikterne Tra Que, der ligger langs en lille kanal.

Din guide vil introducere dig til landsbyens historie, men også til landbrugsaktiviteten i denne zone, hvor alt arbejdet stadig gøres manuelt ved brug af forfædrenes teknikker.

Turen forgår af stierne langs plantagefelterne, hvor man undervejs oplever hvordan den lokale med tilberedes. Her får man muligheden for, at smage de lokale specialiteter som “Tam Huu” ruller eller “Ban Xeo” pandekager.

Fodmassage uden for bambushytten. (Frivilligt)

Transfer tilbage til hotellet.

Overnatning i Hoi An.

DAG 9: HOI AN

 Morgenmad på hotellet.

Hele dagen er på egen hånd, hvor du kan bruge tiden til, at  shoppe eller slappe af på dit hotel. Hoi An er en meget let lille by, som er let at finde rundt i på egen hånd.

Overnatning i Hoi An.

DAG 10: HOI AN - HUE

Morgenmad på hotellet.

Brug formiddagen på egen hånd.

Ved middagstid er der afgang til Hue der er Vietnams tidligere kejser by. Ved ankomsten skal du checke ind på hotellet. Efter dette er der en lille bytur med din guide. Dit hotel er ideelt beliggende i hjertet af byens centrum.

Overnatning i Hue.

DAG 11: HUE

 Morgenmad på hotellet.

Dagen starter med et stop på Dong Ba-markedet der ligger langs parfumefloden hvor der er fyldt med  boder af frugt og grøntsager, lokale krydderier osv.

Turen fortsætter til byens højdepunkt, der er opført som en del af UNESCO kulturarv der omfatter den kejserlige by,  der var hovedstad i Vietnam fra 1802 til 1945. Byen er bygget på samme vis som Den Forbudte By i Beijing. I skal Vandre i den kejserlige park og besøge pavillonerne samt de mange haver (pavilloner er ikke tilgængelige for kørestole).

Transfer tilbage til hotellet inden turen om eftermiddagen starter.

Landsbyen Hue er en af de smukkeste i hele landet, hvor der er  frodige rismarker og mange templer, som byder på fantastiske oplevelser.
Man kan besøge Thien Mu Pagoda, som er den højeste religiøse bygning i Vietnam, og som har udsigt over parfumefloden.

Overnatning i Hue.

DAG 12: HUE - SAIGON

 Morgenmad på hotellet.

I dag kører du til Hue lufthavn og flyver en tur sydpå til Saigon der er Vietnams største by. I lufthavnen bliver du budt velkommen af din guide og chauffør.

Transfer til hotellet og check in.

Så skal du ud at cykle igen, på hotellet møder du din cykelchauffør som er den mest typiske transportform i byen.

Turen byder på et besøg ved en af byens arkitektoniske højdepunkter, nemlig Notre Dame-katedralen, Det Centrale Postkontor designet af den berømte franske arkitekt Gustave Eiffel og Genforeningspaladset.

Overnatning i Saigon.

DAG 13: SAIGON

 Morgenmad på hotellet.

Vi starter dagen tidligt med, at tage til Tao Dan Park der er beliggende i hjertet af byen. Her kan man nyde turen igennem parken til syne af de lokale der udøver Tai Chi. Vi kan besøge blomstermarkedet Ho Thi Ky og nyde det smukke syn og de dufte af de mange blomster.

Efter morgenens besøg i parken forsætter vi til krigs-museet der fortæller historien om Vietnam konflikten med amerikanerne ud fra et vietnamesisk synspunkt.

Om eftermiddagen er der mulighed for, at være på gen hånd eller udforske byen yderligere med din guide.

Overnatning i Saigon.

DAG 14: SAIGON - MEKONG DELTA - SAIGON

 Morgenmad på hotellet.

I dag skal du besøge Cai Bes meget travle lille marked. Dette marked ligger langs Mekong-floden, og det byder på et stort udvalg af lokalt producerede produkter: masser af frugter, grøntsager, men også alt fra havet/Mekong-floden. Markedet er også stedet, hvor du finder køkkenredskaber, haveredskaber, kul, røgelse osv., Supermarkedet ikke er populært på landet, så markeder er stadig der, hvor man handler alle sine dagligvarer.

Efter besøg på markedet, så fortsætter turen til en lokal fremstilling af kokosnød-slik, pop-ris og likør.

Man spiser frokost i en restaurant langs floden.

Om eftermiddag skal du med den lille færgebåd til en lille ø. En lille tur i det rolige og frodige landskab, hvor du har mulighed for at se den lokale levestil langs Mekong floden.
Transfer tilbage til Saigon sidst på dagen.

Overnatning i Saigon.

DAG 15: SAIGON - HJEMREJSE

Morgenmad på hotellet.

Tid på egen hånd inden transfer til lufthavnen.

Der er dog mulighed for at forlænge turen til Siem Reap for at nyde templerne i Angkor.

SE KORT OVER RUNDREJSEN

Vietnam - Rundrejse 15 dage

Priser

 Priser:
Priserne er angivet nedenfor. Priserne er altid pr. person og baseret på 2 personer i et delt dobbeltværelse (Kørestolsvenlig)

Inkluderet i prisen:
• Transfer som beskrevet i programmerne (Kørestolsvenlig)
• Hotelophold inkl. tidlig check ind og send check ud
• Måltider som beskrevet i rundrejse programmerne.
• Engelsktalende guider ved alle besøg
• Entré og indgange til diverse seværdigheder som beskrevet i programmerne.

Ikke inklusiv i grundpakken:
• Internationale fly
• Indenrigsfly
• Drikkepenge
• Afbestillings- og rejseforsikring
• Hjælpemidler

Bemærkninger:
Vi anbefaler, at disse rejser gennemføres i manuel kørestol eller man har en manuel kørestol med som reserve.

 

Transfer

 • Vi benytter udelukkende handicapvenlige minibusser til vores rundrejser De har en kapacitet på 4-6 personer + 1 kørestol.

  Vietnam
  Eksempel på transport.

 

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Udflugter
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

På vores website bruges cookies til, at huske dine indstillinger. statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved forsat brug af hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere