+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal værelser*
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

704
 • Paris
 • Frankrig
 • ⭐⭐⭐
Beskrivelse

Paris – Frankrig hvem ville ikke gerne sidde i skyggen af Eiffeltårnet og nyde en kaffe og en croissant, eller slentre rundt på Louvre blandt verdenskendte kunstnere, ja eller bare en tur op ad Avenue des Champs-Élysées. De smukke gangstier langs Seinen tilbyder også en uforglemmelig oplevelser du kan  gå fra Louvre og kilometer mod øst. da bystyret har fjernet bilerne.

De fleste af  vores hoteller befinder sig i Latinerkvarteret og Operakvarteret. Vælger du et hotel i Latinerkvarteret, bor du i gåafstand til Notre Dame, Louvre og smukke gangstier langs Seinen. Bor du i Operakvarteret, bor du tæt på stormagasinerne Galeries Lafayette, Printemps og andre butikker. HandiTours tilbyder desuden rejser til Disneyland® Resort Paris.

Vi kan hjælpe med hoteller i parken eller endagsudflugter fra Paris, mulighederne er mange, det bare at tage til Paris byernes by som den ofte bliver klat. 

Hjælpemidler i Paris og I Disney:
Der kan ikke leveres hjælpemidler på lørdage og Søndage. Dette skal man være opmærksom på, når man bestiller et tilbud.  

Hotelfakta

Alle de hoteller vi benytter os af i Paris er kørestolsvenlige. Der kan være stor forskel og vi skræddersyer rejsen efter dine ønsker og behov. Derfor er det vigtigt at vide om du sidder i manuel eller el-kørestol inden vi sender et tilbud, så vi er sikker på at det er det rigtige tilbud første gang. 

Dette kunne være et eks på et hotel som tilbyder lejligheder i Paris 

Residhome Appart Hotel Paris - the køkken Residhome Appart Hotel Paris - bad Residhome Appart Hotel Paris - bad

 Billeder fra Residhome Appart Hotel:
• 2 handicapvenlige lejligheder (18 m2) med bruser uden kant med plads til 2 personer.
• 1 handicapvenlige lejligheder (15 m2) med bruser uden kant med plads til 1 personer.
• Standardlejligheder til 4 og 6 personer.
• Antal handicapværelser: 4
• Elevator B x D: 98 x 140 cm

Værelser:
• Dør, bredde: 86 cm
• Seng, højde: 48 cm
• Luft under sengen: 15 cm

Badeværelse:
• Dør, bredde: 100 cm
• Toilet højde: 45 cm

Hjælpemidler der kan lejes:

 • Aflastningsmadras
 • El-lift
 • Elektrisk kørestol
 • El-seng
 • El-scooter
 • Manuel kørestol
 • Rollator
 • Toilet/badestol
 • Toiletforhøjer
Udflugter

Eiffeltårnet

Der er tre niveauer tilgængelige for offentligheden, men kun de to første er tilgængelige for kørestolsbrugere  f. Første sal, 187 meter fra jorden, har et gennemsigtigt glasgulv og giver besøgende en bemærkelsesværdig udsigt over aktiviteten nedenfor. Anden sal, det højeste punkt, der er tilgængeligt for kørestolsbrugere, har tre souvenirbutikker, en restaurant, buffet og en smuk panoramaudsigt over Paris skyline og Champs de Mars lige nedenunder. Der er en elevator til tredje sal, men kørestole er ikke tilladt på grund af nødudgangen som en vindeltrappe. For mere information om touring Eiffeltårnet, besøg https://www.toureiffel.paris/en/rates-opening-times 

Triumfbuen

Buen er placeret i midten af en rundkørsel, blev der konstrueret tunneler, så fodgængere kan krydse under gaden. Desværre er der kun adgang til disse tunneler via trapper. Kørestolsbrugere skal leje en taxa og sættes af ved siden af buen. Gaden er for farlig til at krydse til fods eller i en kørestol. Hvis du kommer over til buen, ligger et museum inde i buen og er næsten tilgængelig via elevator. Der er to trin op til elevatoren. En udsigtsterrasse er placeret oven på buen, men er adskilt fra museets niveau med 46 trapper. Kørestolsbrugere er bestemt i stand til at komme tæt nok på Triumfbuen til at tage billeder og se dens arkitektoniske detaljer. 

Champs-Élysées Avenue

Dette er stedet for den årlige Bastille Day-militærparade og fungerer som målstregen for Le Tour de France, verdens førende cykelkonkurrence. Alléens fortove er tilgængelige for kørestole, med kantsten og tværbroer ved hvert kryds. De fleste af butikker langs avenuen er tilgængelige med kørestol, men ikke alle tilbyder trinfri adgang.

Louvre Museum

Nok det mest berømte maleri er Leonardo da Vincis Mona Lisa. Museet og dets gallerier er kørestolsvenlige med elevatorer mange steder. Besøgende bør forberede sig på at store grupper af andre besøgende.  Adgang til Louvre er gratis for besøgende med handicap og en ledsager. Kørestole er tilgængelige og gratis at låne i informationsskranken. Yderligere oplysninger om tilgængelighed på museet og dets samlinger kan findes på http://www.louvre.fr.

Tuileries Have

Lige uden for Place de la Concorde, i den østlige ende af Champs-Élysées, liggerTuileries-haven. Haven blev skabt af Catherine de Medicis og blev en offentlig park efter den franske revolution. Den strækker sig fra Place de la Concorde til Louvre-museet ca. 900 meter. I haven er der adskillige skulpturer, springvand og forlystelser. Flere udendørs caféer og is Cafer hvor du kan nye havene fra. Stier er enten brolagt eller sammensat af sand / grus, men er alle tilgængelige for kørestole. Haven er flankeret af Louvre, Musee d’Orsay og Musee de l’Orangerie, tre af de mest populære museer i Paris. En tur gennem Tuileries er en glimrende måde at nyde en dejlig dag på, mens du tager en pause mellem kunstmuseerne.

Musee d'Orsay

Musee d’Orsay og dets gallerier er fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere. Elevatorer og ramper er tilgængelige til de forskellige niveauer. Her finder du også kørestolsvenlige toiletfaciliteter. Fordi museets samling er så enorm, kan det tage en hel dag at se det hele. En tur til den kørestolsvenlige tagterrasse på museets 5. sal giver en fremragende udsigt over floden Seine, Tuileries-haven og Louvre.

Musee de l'Orangerie

Museets gallerier er fordelt over en 1 sal og stueetage, hvor begge er fuldt tilgængelige for kørestole. Museumspersonale åbner en særlig dør til venstre for hovedindgangen for personer i kørestolstole. Besøgende med handicap får adgang gratis adgang. For mere information om adgang til museet, se Musee de l’Orangerie-webstedet.

Opera Garnier

Er måske det mest berømte operahus i verden, hovedsageligt på grund af, The Phantom of the Opera.
Kørestolsbrugere har adgang til det primære operateater, nogle af de private kasser, Biblioteksmuseet og primære haller. Flere elevatorer er tilgængelige mellem de forskellige etager, der er åbne for offentligheden. Toiletter med kørestol er tilgængelige på hver etage. Besøgende med handicap får gratis adgang. For mere information, besøg Palais Garniers officielle hjemmeside

Notre Dame-katedralen

Kørestolsbrugere har adgang til helligdommen, tilståelses- og skatkammermuseet, som indeholder artefakter fra den tidlige katolske kirke i Frankrig. Adgang til statskassen er tilgængelig med en skjult elevator i alteret. Find en medarbejder, der kan hjælpe dig med at betjene denne elevator. Den underjordiske Crypt er ikke tilgængelig for kørestole. Mens adgang til katedralen er gratis og åben for alle, skal du være opmærksom på, at mange ikke besøger for at tage billeder, men for at tilbede.

Kærlighedens bro

Paris Love Locks Bridge er tilgængelig for kørestolsbruger  Pont des Arts Bridge, der krydser floden Seine, var indtil for nylig hjemsted for titusinder af “Love Locks”. Par, der besøger Paris, de fastgøre en hængelås til broens gelænder og symbolisere deres kærlighed.

Jardon du Luxembourg (Luxembourg Have)

Luxembourg-haven blev oprettet i 1612 af Marie de ’Medici, enken efter kong Henry IV. Haven omgiver Luxembourg-paladset, som nu er hjemsted for det franske senat. Haven dækker mere end 50 hektar og er åben for offentligheden. Det er måske mest berømt for Medici-fontænen, bygget i 1630 og senere flyttet til sin nuværende placering i 1866. Haveens stier er tilgængelige for kørestole.

Sacré-Cœur - Det hellige hjertes basilika

Kirken er tilgængelig for kørestole bagfra. Kørestolsbrugere  skal ind gennem en port bag på kirken og bruge en elevator i sognekontoret for at få adgang til helligdommen. Der er en smuk udsigt over byen fra kirkens kuppel, dette rum ikke tilgængeligt for kørestole. Lignende udsigt over byen er tilgængelige fra området i bunden af ​​trappen. Stien fra dette punkt til den bageste kørestolsindgang er ujævn og med brosten. Hvis porten bagpå er lukket, skal du trykke på opkaldsknappen ved porten og en medarbejder åbner den for dig.

Chateau Versailles

Slottet og dets storslåede arealer er tilgængelige for kørestole. Besøgende til slottet, der bruger kørestole, skal gå ind gennem Gate H, til højre for slottets hovedport. Der er mange brosten langs denne rute. Kør langsomt og forbered dig på en ujævn tur. Kørestolsbrugere har adgang til Versailles-paladset med taxa eller tog. Taxa fra centrum af Paris koster typisk fra 40,00 til 60,00 euro afhængigt af tidspunkt på dagen og trafikforholdene. Paris RER, linje L tilbyder service fra Paris-St. Lazare togstation til Versailles-Rive Droite station. Begge stationer er tilgængelige for kørestole, men kørestolsbrugere skal anmode om en rampe. Dette kan gøres ved stationens informationsskranke. Rive Droite station ligger cirka 1,5 km fra paladsets hovedport.

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Betalingsudflugter (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

På vores website bruges cookies til, at huske dine indstillinger. statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved forsat brug af hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere