+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal kørestolsvenlige værelser*
Ønsket antal standardværelser
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Type kørestol der medbringes*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

1343
 • Lissabon
 • Portugal
 • ⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

 Lissabon er en fantastisk storby i Europa der har en kulturel dynamik med mulighed for fascinerende oplevelser i form af kulturelle events og festivaller.

Denne historiske hovedstad har en karakter og charme, hvor en bred vifte af 800 års kulturelle påvirkninger, kombinerede med de nyeste trends og livsstile, skaber spektakulære kontraster. Desuden er Lissabon en af de billigste storbyer i Europa, hvor der i øvrigt i gennemsnit er ca. 260 solskinsdage om året.

Vores lokale samarbejdspartner hjælper os med at sammensætte, din ferie så den bliver så tilgængelig som mulig. Da Lissabon er bygget på syv høje er der mange udsigtspunkter, hvor du kan beundre byen fra oven. Et godt sted at er Miradouro Santa Catarina, som har den bedste udsigt over floden Tagus, og den  25’nde april-broen, der ligner Golden Gate Bridge

I Shoppinggadernes Baixa finder du masser af shopping muligheder og fortovscafeer. Her ligger også det meget livlige torv Rossio, det er et populært mødestede for alle slags fornøjelser. Bydelen Belém er også et besøg værd. Her ligger fortet Torre de Belém og Jeronimusklostret, begge med på Unescos verdensarvsliste.

I den gamle bydel Alfama,  vil du få en fornemmelse af den portugisiske sjæl, på Alfamas restauranter kan du ofte høre fado sag og musik, den bittersøde sangstil, der flyder over af længsel og sorg. Her er dog en del brosted så dette skal man være opmærksom på som kørestolsbruger. 

 

Hotelfakta

De hoteller HandiTours har valgt ud ligger i forskellige områder. men ofte ligger de i Lissabons centrale beliggenhed, som giver dig mulighed for at finde mange seværdigheder tæt på. Hvis du foretrækker det, så kan du vælge at udforske nogle af de store seværdigheder og kulturelle kulturskatte til fods.

Dog må man forvente at området er bakket og vi anbefaler derfor, at man lejer en scooter, sidder i el-kørestol eller medbringer en swiss-Trac hvis man vil gå rundt i alle Lissabon gader. 
( vil du vide mere om en Swiss-Trac kan se se videoer på dette link. )

De fleste af de hoteller vi bruger, har også givet tilladelse til at vi kan installerer en el-seng, hvis man har dette behov. Men det er vigtigt vi ved det fra starten af så vi kan give det rigtige tilbud første gang. 

Hjælpemidler der kan lejes:

 • Aflastningsmadras
 • El-lift
 • Elektrisk kørestol
 • El-seng
 • El-scooter
 • Manuel kørestol
 • Rollator
 • Stålift
 • Toilet/badestol
 • Toiletforhøjer
 • Sengegalge
 • Sengehest
Udflugter

Traditionelle Lissabon ( 8 timer)

Turen start med at du/I bliver hentet på hotellet i en liftbus, jeres guide og chauffør er jeres selskab de næste 8 timer.  I skal besøge Palácio Nacional da Ajuda, der betragtes som et af de vigtigste og dekorative kunstmuseer i Portugal, paladset blev åbnet for offentlig i 1968 og er en af byens største attraktioner.
Efter vi er blevet fyldt op med kust er det tid til frokost som er inklusiv i turen. 

Så er det afsted igen nu til en workshop i Museu Nacional do Azulejo. Her er der mulighed for aktiv at deltage. 

Vi slutter dagen af med at se et live show af Fado, hvis du vil kan du spise din middag/aftensmad  ( denne på egen regning ) mens du nyder musikken. 
Transfer tilbage til hotellet 

 

 

Historie gennem tiden ( 8 timer)

Oplev tidsalderen
Turen start med at du/I bliver hentet på hotellet i en liftbus, jeres guide og chauffør er jeres selskab de næste 8 timer 
I starter med at besøge Belém, havnefronten  som er forbundet med de portugisiske opdagelser.
Besøg i Jerónimos-kirken, Pass by Belém Tower og Discoveries Monument, to af de vigtigste eksempler på manuelinisk kunst..

Besøg Coaches Museum, der har en permanent udstilling, den største (og mest unikke) verdenssamlinger af ride- og ceremonielle køretøjer fra det sekstende til det nittende århundrede og Navy Museum.
Tid til at smage det berømte wienerbrød, “Pasteis de Belém” bagt og serveret på “Antiga Confeitaria” af Belém, siden 1837!

Transfer tilbage til hotellet 

 

 

 

Lisbon Downtown ( 8 timer)

 Turen start med at du/I bliver hentet på hotellet i en liftbus, jeres guide og chauffør er jeres selskab de næste 8 timer 
I skal ud på en gåtur ned ad hovedgaden “Avenida da Liberdade”, hvor du kan finde internationale designere butikker og mange mærke butikker. I Fortsæt til Restauradores Square og Praça do Rossio, efterfulgt af hovedtovet i Lissabon, “Terreiro do Paço” som ligger lige foran Tagus-floden. Her kan du prøve en vinsmagning og købe nogle souvenirs. Besøg Lissabon Story Centre.
Transfer tilbage til hotellet 

 

Cosmopolita Lisbon ( 8 timer)

Turen start med at du/I bliver hentet på hotellet i en liftbus, jeres guide og chauffør er jeres selskab de næste 8 timer.
I skal besøge Parque das Nações som er beliggende i den orientalske side af Lissabon – Den morderne side af Lissabon.  Så skal i besøge Portugals største attraktion … Lissabon Oceanarium som ligger i området Parque das Nações i den nordøstlige del af Lissabon og er det 2. største akvarium i verden.

Tid til at spis frokost.

Om eftermiddagen skal i på en køretur hvor der ligges vægt på at se det smukt landskab i Lissabon-området og så skal i op i toppen af Pilar 7.

Transfer tilbage til hotellet 

 

 

Sesimbra/Arrábida - Badetøj ( 8 timer)

Sesimbra/Arrábida
Turen start med at du/I bliver hentet på hotellet i en liftbus, jeres guide og chauffør er jeres selskab de næste 8 timer.
Så er der afgang til Sesimbra som er en lille fiskerby, her kan du nyde stranden i Ouro (den første tilgængelige osom blev grundlagt 2018).
Sesimbra strækker sig elegant langs kysten med sin brede sandstrand, charmerende fiskerihavn og den livlige strandpromenade med indbydende fiskerestauranter og velbesøgte fortovscafeer. Nyd stranden og spis din frokost på egen hånd inden turen går viedere til Azeitão
I Azeitão skal du smag en af de mest berømte ost i “Museu do Queijo” Efter dette besøg er der transfer tilbage til hotellet. 

 

Batalha & Fatima's Helidom ( 8 timer)

Turen start med at du/I bliver hentet på hotellet i en liftbus, jeres guide og chauffør er jeres selskab de næste 8 timer.
Her kommer i på besøg på det fantastiske kloster Batalha som er på UNESCO Verdensarv, og er en af landet største og vigtigste kloster i landet. ( Man kan sige kloster uden tag ) En virkelig flot oplevelse. 

Derefter skal i besøge Fatima. Føl energien i dette ubestridelige religiøse center, der tiltrækker pilgrimme fra hele verden; og besøg lys- og fredsmuseet og Fatima-helligdommen. Nyd den ro og ro, som dette sted tilbyder dig, så du kan genoplade dig selv. 
Efter dette besøg er der transfer tilbage til hotellet. 

 

Fra romantisk Sintra til kanten af Portugal (8 timer)

Turen start med at du/I bliver hentet på hotellet i en liftbus, jeres guide og chauffør er jeres selskab de næste 8 timer. Turen går afsted til Sintra, Byen af magi og mystik, som er den perfekte symbiose mellem naturen og byggeri. Her kan du se byens mange paladser og slotte.  “Serra de Sintra” H.C. Andersen mente, at Sintra og Pena Paladset var det skønneste sted i landet. Slottet har sneget sig op på et bjerg uden for Sintra og er i dag en Portugals største seværdigheder. I dag er byen UNESCO-beskyttet og et oplagt besøgsmål “Travesseiros of Sintra” og “Queijadas of Sintra”.
Fortsæt din rejse langs kysten, hvor du vil blive fascineret af den utrolige havudsigt, de omkringliggende strande, dens klipper og andre seværdigheder. Vi stopper ved Cabo da Roca, det vestligste punkt i Europa, og nyder udsigten over det blå hav og de gyldne klipper i Guincho, der slutter rejsen i den maleriske landsby Cascais.
Efter dette besøg er der transfer tilbage til hotellet. 

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Betalingsudflugter (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

På vores website bruges cookies til, at huske dine indstillinger. statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved forsat brug af hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere