+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
+45 70 22 72 52 info@handitours.dk
0
BESTIL ET REJSETILBUD
BESTIL ET REJSETILBUD
Ønsket afrejsedato*
Vælg rejselængde*
Antal voksne*
Antal børn under 12 år
Ønsket antal værelser*
Navn*
Adresse*
Postnr. & By*
Email *
Telefon*
Hvilke hjælpemidler skal du leje ?*
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

230
 • Bali
 • Indonesien
 • ⭐⭐⭐⭐⭐
Beskrivelse

 Bali  er fantastisk og denne rejse er primært til mindre grupper. Det kan være i er en lille gruppe selv eller i kan få selskab af gæster fra både Tyskland, Holland og England. Der kan max. deltage 12 personer på denne gruppe.

Bali er kendt som Gudernes Ø. Hinduismen lever i hverdagen og man støder på de traditionelle ceremonier alle steder på Bali. Landskabet, bjergene, rismarker og skove er dækket af templer i alle størrelser.

På Bali finder du de berømte hvide sandstrande i det turistprægede syd. Det centrale Bali er fyldt med vulkaner ført an af Mount Agung og storslåede søer i grønne dale. Her finder du også masser af traditionel kunst og håndværkværk

Bali er ikke helt fri for trin og trapper, da for hinduismen er niveauer og trapper en vigtig del af filosofien om, at et tempel skal omkranses og ophøjes. Men vi er forberedte på det, så din ferie bliver så tilgængelig som muligt. Vores lokale samarbejdspartner tager dig til alle de store seværdigheder, hvor deres mangeårige erfaring sikrer, at du får de bedste oplevelser på din tur til Bali.

Det er muligt, at udvide turen til Bali med videre rundrejse til Yogyakarta eller Sulawesi. Mulighederne er mange og vi sidder klar til at hjælpe dig, så din ferie bliver en uforglemmelig oplevelse i Indonesien. Denne rundrejse er baseret på at man sidder i manuel kørestol eller går med rollator/stok. 

Program

 Hotellerne vi bor på er beskrevet neden for: 

Hotellet i Legian er et 5 *****
Hotellet har 5 kørestolsvenlige værelser. Døren ind i værelset er 94 cm bred. Der er greb ved venstre og  højre side ved toilettet. Brusekabine er uden kant. Brusebænk tilgængelig.
Hotelområde er let tilgængeligt og trinløst dog bortset fra et par cafeer, hvor man får adgang ved, at benytte elevatoren. Swimmingpoolen har en rampe (vi organiserer en pool-kørestol). Adgang til stranden er også med rampe. Man skal være opmærksom på, at der kan være store bølger i det åbne hav på disse breddegrader, så det er primært for dig med gode svømmefærdigheder.

Hotellet i Candidasa er 4 ****
Hotellet har ingen special-tilpassede værelser til kørestolsbrugere, men generelt er værelserne gode og har en god tilgængelighed: Døre bredde er 85 cm. Værelserne er rummelige. Badeværelset har bruser uden kant og har man behov for badetaburet, så kan dette leveres. Der er  ingen greb ved toilet og i brusebadet. Verandaen er tilgængelig via rampe. Hotelområdet let tilgængeligt, og trinløst. Swimmingpool har trin. Man kommer til hotellets strand via en rampe.

Vi anbefaler at det kun er manuelle kørestole der medbringes på rejsen, og at man har mulighed for at forflytte sig til almindelig bussæde under transporten.

Du skal være indstillet på, at rejse i en blandet gruppe med gæster fra evt. andre nationaliteter. Programmet og betingelser vil fravige ved individuelle rejser til Bali.

DAG 1: AFREJSE FRA DANMARK

Man flyver om eftermiddagen / natten til Bali med et stop undervejs. HandiTours har naturligvis bestilt kørestols assistance til dem, som behøver det i alle lufthavnene.

Der er en samlet rejsetid på ca. 16 timer

DAG 2: ANKOMST TIL DENPASAR

 Du/I bliver afhentet i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner der sørger for, at du kommer sikkert frem til hotellet. Du bruger dagen på at komme dig over flyrejsen.

Nyd dagen ved poolen eller gå på opdagelse på egen hånd.

Bali dag 1

DAG 3: AFSLAPNING PÅ STRANDEN

 Denne dag bruger du ved poolen eller på stranden. Der er en strandbadestol til rådighed, så du kan nyde havet.  Nyd dagen ved poolen eller gå på opdagelse på egen hånd.

Bali dag 2

DAG 4: TEMPLER, ABER OG DANS MED ILD

 Første stop denne dag er Taman Ayun Templet med sine høje monumenter. Templet er et vigtigt tempel for balinesene. Herefter tager vi videre til Sangeh Nutmeg Forest,

som er kendt for sine meget høje træer og sine venlige aber. Efter frokost vender vi tilbage til hotellet.

Eftermiddagen har du på egen hånd.

Bali dag 3

DAG 5: ULUN DANU BERATAN TEMPLE

 I dag går turen til Ulun Danu Beratan Tempel. efter dette besøg kører vi højt op i bjergene, hvor vi gør holdt på vejen, så vi får den smukke udsigt.

Efter frokost vender vi tilbage til hotellet. Eftermiddagen har du på egen hånd.

Bali dag 4

DAG 6: VIDERE TIL CANDIDASA

Efter morgenmaden kører vi videre til Candidasa. Vi besøger Goa Lawah templet på vejen, som huser flere tusinde hellige flagermus.

Dernæst skal vi se den traditionelle saltproduktion i Kusamba.

Bali dag 5

DAG 7:TUR TIL LEMPUYANG TEMPLET

 Denne dag tager vi på eventyr til Lempuyang Templet der ligger højt oppe i bjergene, hvorfra der er en enestående udsigt til den aktive vulkan Agung.

Efter frokost vender vi tilbage til hotellet. Eftermiddagen har du på egen hånd.

Bali dag 6

DAG 8: BLOMSTER OG MAD

 Dagen i dag skal foregå på Restaurant Asli, som er omgivet af rismarker.

Her vil du lære lidt om blomsterne, som er i hvert et hjørne af Bali, men du skal også lære lidt om Balinesisk kogekunst.

Efter et skønt måltid mad, så er det tid til at nyde stranden, så husk badetøj.

Bali dag 7

DAG 9: BESAKIH TEMPLET

Du har ikke set Bali hvis du ikke har set Besakih templet. Det ligger på Agung vulkanen.

Dette tempel bliver dagligt besøgt af flere hundrede pilgrimme i deres traditionelle dragter. Efter frokost tager vi tilbage til hotellet.

Bali dag 8

DAG 10: MUNCAN BONDEGÅRDEN

 Vi skal i dag på besøg hos Muncan landmanden, hvor vi skal vises rundet på et traditionelt landbrug, hvor hans søde kone Subita fortæller om livet på landet.

På vej tilbage til Denpasar skal vi se Kecak ilddans på den berømte sene Batabulan

Bali dag 9

DAG 11: TILBAGE I LEGIAN

Så er det tid til at tage en slapper og nyde dagen på stranden eller ved poolen. Der er mulighed for at låne strandbadestol.

Bali dag 10

DAG 12: TANAH LOT TEMPLET

 I dag er der tid til,l at du kan få købt de sidste souvenirs, eller du kan tage på en dagstur til Tanah Lot Templet, som ligger på en stor klippe ude i havet.

Bali dag 11

DAG 13: VED VANDET

Så går turen hjem til Danmark fra det skønne Bali. Der er typisk afrejse om aften, men denne flytid kan ændre sig. Din flyvetid bekræftes ved bestilling.

DAG 14: TILBAGE I DANMARK

Så er din fantastiske Bali rejse overstået. På gensyn 🙂

Priser

Pris pr. person fra 23.932,- kr. i delt dobbeltværelse

Inkluderet:
• Flybillet t/r fra Danmark
• Transfer/transport i følge programmet
• Overnatninger i dobbeltværelser
• Morgenmad
• 2 x frokost
• Indgangsbilletter ifølge programmet
• Assistance team
• Engelsktalende guide
• Gratis brug af strand-kørestol, badestol, mobile ramper/greb

Ikke inkluderet:
• Måltider (frokost og aftensmad)
• Drikkepenge (Ca.- 2 euro om dagen pr. person til både guide og til chauffør)
• Forsikringer
• Særlige hjælpemidler – som badestol eller andet
• Singleværelse: Tillæg fra 5.550,- kr.

 

 

Indhold i pakkerejsen
 • Flybilletter
 • Assistance i alle lufthavne
 • Kørestolsvenlig transfer tur/retur til hotel
 • Kørestolsvenlige værelser
 • Måltider jf. specifikation tilbud
 • Udflugter
 • Leje af hjælpemidler (tilkøb)
 • Forsikringer (tilkøb)
 • Lokale hotelskatter
 • Drikkepenge

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt. Der tages forbehold for udsolgte afgange. Link til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

På vores website bruges cookies til, at huske dine indstillinger. statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved forsat brug af hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere